fbpx
tjen_penge

Snak med os nu!

Kender du nogen, du vil henvise til Startup Consulting, og vil selv tjene penge? Ring til os nu, så snakker vi om det.

Tjen penge

tjen_penge

Tjen penge som ambassadør for Startup Consulting

Tjen penge i dag! Hvis du kender nogen, der har brug for Startup Consultings ydelser, så tjen nemme penge på det. Der er ingen grænse på, hvor mange penge du kan tjene på at henvise kunder. Du kan endda nemt omdanne det til et fuldtidsarbejde, hvis du vil. Søg aktivt efter potentielle kunder, hvis du vil. Du tjener penge hver gang disse potentielle kunder bliver til betalende kunder. Henvisningsprovisionen er på hele 15% af hver faktura. Tjen gode penge på den nemme måde. Kontakt os nu!

Sådan foregår det: Tre nemme trin

Kontakt os

Trin 1: Du kontakter os

Du ringer eller skriver en e-mail til os og fortæller at du har en potentiel kunde til os. Du giver os vedkommendes informationer, så vi kan være sikre på, at det er dig, der henviser kunden til os, når vedkommende kontakter os.

Trin 2: Vi snakker med kunder

Kunden kontakter os og fortæller, at vedkommende er blevet henvist af dig. Dermed  er vi sikre på, at det er dig, der har henvist kunden. Vi laver en aftale med kunden og vedkommende får en faktura.

Trin 3: Du får din betaling

Når kunden har betalt for fakturaen, får du din betaling straks. For at sikre, at du får det rette beløb, beder vi kunden om tilladelse til at sende dig vedkommendes faktura og sender den videre til dig. Hvis du har en virksomhed, kan du sende en faktura til os, som vi skal betale. Hvis du ikke har det, så er det heller ikke noget problem.

Vores services

Kontakt os direkte

Telefon

+45 93 94 66 50

Bliv ringet op af Startup Consulting

Vi ringer dig hurtigst muligt op!
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!