sparring

Tak fordi du overvejer Startup Consulting

Test dine dine virksomhedsstrategier hos en førsteklasses rådgiver. Du får oprigtige og konstruktive råd i samtalen!
En af vores fornemste formål er at hjælpe erhvervsdrivende selvstændige med at trives og opnå vækst med deres virksomheder!

Sparring med dig og din idé i centrum

Virksomhedsstrategier og dilemmaer

– Markedsføring

– Salg

– Udvikling og vækst

– Idégrundlag

– Organisation

Personlige forhold

– Barrierer

– Tidshåndtering

– Motivation

– Personlige mål

– Personlige dilemmaer

Igennem sparring med en rådgiver fra Startup Consulting får du gode inputs til dine virksomhedsstrategier.  Test dine markedsførings- og salgsplaner eller vækstplaner. Eller andre virksomhedsstrategier som udvikling og vækst. Hos os får du en konstruktiv samtale, der væbner dig til din virksomheds videre drift og vækst.

Som selvstændig erhvervsdrivende møder man mange dilemmaer. Ansættelser, valg af markedsføringsindsatser, nye partnere, valget mellem vækst og kontrol, markedsudvikling. Som erhvervsdrivende selvstændig skal du træffe mange beslutninger. Nogle sværere end andre. De sværeste bliver tit nemmere, hvis man har en at snakke dem igennem med. Hos os kan du få en fast rådgiver, der igennem din rejse som selvstændig kan være din faste sparringspartner.

Du kan også være en af dem, der har brug for en hjælpende hånd i det personlige aspekt. Drift af en virksomhed kan være en hård, hvor man skal have mange bolde i luften samtidigt. Tidsplanlægninger, personlige målsætninger i relation til virksomheden, dalende motivationer og andre barrierer kan skabe gnidninger i hverdagen som selvstændig. Gennem sparring med en rådgiver fra Startup Consulting kan du få den hjælp du har brug for at klare hverdagen.

Uanset om du har brug for at teste dine virksomhedsstrategier eller få en hjælpende hånd til det personlige, står vi klar til at hjælpe dig. Efter sparring med os, får du gode værktøjer til at fortsætte din drift af din virksomhed og opnå vækst.

Vi er her for at vejlede, rådgive og hjælpe dig igennem din proces!

kontakt_gennem

Bliv ringet op af Startup Consulting

Vi ringer dig hurtigst muligt op!

Overkommelige priser

Startup Consultings mission er at hjælpe alle selvstændige. Også dem, der ikke har den store pengepung. Det reflekteres i vores lave priser, som er overkommelige for de fleste.

Timeprisen for sparring er derfor kun på 595,- inkl. moms. 

Se også vores andre ydelser selvstændige

Forretningsplaner

Seneste blogartikler | Gode Råd Blog

budgetter

Budgetter

Budgetter er meget vigtige for styringen af din virksomheds økonomi. Mens din virksomheds regnskaber viser fortidens økonomiske resultater, er budgetter værktøjer til at forudse fremtidens forbrug, indtægter, likviditet eller resultater på en kvalificeret måde. Vi vil i artiklen gennemgå tre vigtige budgetter, som du kan have med i din forretningsplan.

Read More »
Organisering-af-virksomheden

Organisering af virksomheden

Denne sektion i din forretningsplan beskriver din organisation af din forretning. Det er den praktiske del af din forretning. Dit administrative system, praktisk information, personale og IT-anvendelse blandt andre er som du skal have med i din forretningsplan. Du får med denne artikel grundlæggende forklaring på, hvad hver delsektion skal

Read More »
vaekstplaner-forretningsplan

Vækstplaner i din forretningsplan

Dine vækstplaner vil være afgørende for den fremtidige succes af din virksomhed. De vil også være nogle af de punkter, som dine læsere vil være meget interesserede i. Planerne kan være afgørende for finansieringen af dit projekt. Du får med denne artikel værktøjer til at kunne skrive sektionen om din

Read More »
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!