sparring_iværksætter

Tak fordi du overvejer Startup Consulting

Test din forretnings- eller produktidé og dine virksomhedsstrategier hos en førsteklasses rådgiver. Du får oprigtige og konstruktive råd i samtalen!
En af vores fornemste formål er at hjælpe iværksættere med at få den bedste start!

Sparring med dig og din idé i centrum

Idéudvikling

– Idédrøftelse

– Idévurdering

– Tips til idéudvikling

– Tips til test af idé

– Tips til idésøgning

Virksomhedsstrategier

– Markedsføring

– Salg

– Udvikling og vækst

– Idégrundlag

– Organisation

Personlige forhold

– Dilemmaer

– Barrierer

– Tidshåndtering

– Motivation

– Personlige mål

Igennem vores sparring får du gode inputs til din forretnings- eller produktidé, inden du fortsætter din rejse som iværksætter. Du kan allerede have udviklet din idé, men mangler en vurdering af, om den er salgbar. Du mangler måske at finde ud af, hvordan du skal teste den. Der er også andre, der har behov for at teste deres idéer indenfor deres markedsførings- og salgsplaner eller vækstplaner. Eller andre virksomhedsstrategier som udvikling og vækst. Du kan teste alle dine virksomhedsstrategier med din online rådgiver hos Startup Consulting.

Der er andre, der har brug for en hjælpende hånd i det personlige aspekt. Iværksætteri kan være en jungle, når man ikke har prøvet det før. Du ved måske allerede, hvilken retning du vil, men har svært ved at vurdere om det er den rigtige. Du kan have en plan for din vej til din personlige rejse som iværksætter, men har svært ved at finde ud af, om rækkefølgen er rigtigt. Der kan være mange andre personlige aspekter, du kan have brug for hjælp til. Sparring med en rådgiver med objektive øjne, der har været igennem samme rejse, er den rigtige hjælp at få.

Uanset om du har brug for at teste dine virksomhedsstrategier eller få en hjælpende hånd til det personlige, står vi klar til at hjælpe dig. Efter sparring med os, får du gode værktøjer til at fortsætte din personlige rejse som iværksætter!

Vi er her for at vejlede, rådgive og hjælpe dig igennem din proces!

kontakt_gennem

Bliv ringet op af Startup Consulting

Vi ringer dig hurtigst muligt op!

Overkommelige priser

Startup Consultings mission er at hjælpe alle iværksættere. Også dem, der ikke har den store pengepung. Vi har gennem erfaring kendskab til, at det mest risikable tidspunkt for en virksomhed er før det starter. Det reflekteres i vores lave priser, som er overkommelige for de fleste.

Timeprisen for opstartsrådgivning er derfor kun på 495,- inkl. moms. 

Se også vores andre ydelser

Opstartsrådgivning | Forretningsplaner

Seneste blogartikler | Gode Råd Blog

budgetter

Budgetter

Budgetter er meget vigtige for styringen af din virksomheds økonomi. Mens din virksomheds regnskaber viser fortidens økonomiske resultater, er budgetter værktøjer til at forudse fremtidens forbrug, indtægter, likviditet eller resultater på en kvalificeret måde. Vi vil i artiklen gennemgå tre vigtige budgetter, som du kan have med i din forretningsplan.

Read More »
Organisering-af-virksomheden

Organisering af virksomheden

Denne sektion i din forretningsplan beskriver din organisation af din forretning. Det er den praktiske del af din forretning. Dit administrative system, praktisk information, personale og IT-anvendelse blandt andre er som du skal have med i din forretningsplan. Du får med denne artikel grundlæggende forklaring på, hvad hver delsektion skal

Read More »
vaekstplaner-forretningsplan

Vækstplaner i din forretningsplan

Dine vækstplaner vil være afgørende for den fremtidige succes af din virksomhed. De vil også være nogle af de punkter, som dine læsere vil være meget interesserede i. Planerne kan være afgørende for finansieringen af dit projekt. Du får med denne artikel værktøjer til at kunne skrive sektionen om din

Read More »
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!