optimer

Tak fordi du overvejer Startup Consulting

Få hjælp til planlægningen af din virksomhed – både det strategiske og personlige!
En af vores fornemste formål er at hjælpe erhvervsdrivende selvstændige med at trives og opnå vækst med deres virksomheder!

Opstartsrådgivning med dig i og din virksomhed i centrum

Strategisk rådgivning/Optimering

– Udvikling og vækst

– Markedsføring og salg

– Organisering

– Handlingsplaner

Personlige forhold

– Barrierer

– Motivation

– Personlige mål og planlægning

Vores rådgivning om optimering er for selvstændige, der har brug for hjælp med planlægningen mod vækst og udvikling. Rådgivningen kan også bruges til at få gode råd indenfor det personlige aspekt. Du modtager rådgivning af en, der selv har været igennem processen som selvstændig. 

Man kan som selvstændig blive helt blank, når det handler om, hvordan man skal optimere virksomheden eller lave vækstplaner. Du ved, hvilke resultater, du vil have, og kan se fremtiden for dig. Men idéerne om, hvordan du når dertil udebliver. Bare rolig, det er et problem, mange oplever, det er helt normalt. Man udvikler en tunnelvision, når man har været i gang med en virksomhed i flere år.

Løsningen til det er at hente input udefra. Det kan Startup Consulting give dig. Vi snakker om din nuværende situation og hvor du vil hen. Med den indledende snak som udgangspunkt får du igennem rådgivningen råd til, hvordan du skal optimere din virksomhed og opnå vækst.

Normalt udvikler rådgivningen sig til sparring, for du kommer sikkert til at få egne idéer, når du modtager gode råd. Samtalen vil give en del gode idéer, som du skal træffe beslutninger om. Oftest ryger mange af de indledende råd om, hvordan det skal ske, ud, også kommer nogle nye idéer ind. Du skal ikke være bange for at afvise rådgiverens råd, det er nemlig dig, der træffer beslutningerne.

Derudover kan optimeringsrådgivningen bruges til personlig optimering. Undskyldninger, manglende motivation, personlige planlægningsproblemer. Der kan være mange personlige barrierer, man skal igennem. Med optimeringsrådgivningen kan du få hjælp til at komme over de personlige barrierer og planlægge din dag bedre, så du er klar til at komme videre. Du kan få personlig optimering.

Vi er her for at vejlede, rådgive og hjælpe dig igennem din proces!

kontakt_gennem

Bliv ringet op af Startup Consulting

Vi ringer dig hurtigst muligt op!

Overkommelige priser

Startup Consultings mission er at hjælpe alle selvstændige. Også dem, der ikke har den store pengepung. Vi har gennem erfaring kendskab til, at det mest risikable tidspunkt for en virksomhed er før det starter. Det reflekteres i vores lave priser, som er overkommelige for de fleste. 

Timeprisen for optimeringsrådgivning er derfor kun på 595,- inkl. moms. 

Se også vores andre ydelser

SparringForretningsplaner

Seneste blogartikler | Gode Råd Blog

budgetter

Budgetter

Budgetter er meget vigtige for styringen af din virksomheds økonomi. Mens din virksomheds regnskaber viser fortidens økonomiske resultater, er budgetter værktøjer til at forudse fremtidens forbrug, indtægter, likviditet eller resultater på en kvalificeret måde. Vi vil i artiklen gennemgå tre vigtige budgetter, som du kan have med i din forretningsplan.

Read More »
Organisering-af-virksomheden

Organisering af virksomheden

Denne sektion i din forretningsplan beskriver din organisation af din forretning. Det er den praktiske del af din forretning. Dit administrative system, praktisk information, personale og IT-anvendelse blandt andre er som du skal have med i din forretningsplan. Du får med denne artikel grundlæggende forklaring på, hvad hver delsektion skal

Read More »
vaekstplaner-forretningsplan

Vækstplaner i din forretningsplan

Dine vækstplaner vil være afgørende for den fremtidige succes af din virksomhed. De vil også være nogle af de punkter, som dine læsere vil være meget interesserede i. Planerne kan være afgørende for finansieringen af dit projekt. Du får med denne artikel værktøjer til at kunne skrive sektionen om din

Read More »

Tilfredse kunder

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!