fbpx
opstartsraadgivning_startups

Tak fordi du overvejer Startup Consulting

Få hjælp til planlægningen af din virksomhed – både det strategiske og personlige!
En af vores fornemste formål er at hjælpe iværksættere med at få den bedste start!

Opstartsrådgivning med dig i og din virksomhed i centrum

Dine første skridt

– Gode råd til, hvor du skal starte

– Tips til selvuddannelse

– Strategisk planlægning mod opstart

Strategisk rådgivning

– Udvikling og vækst

– Markedsføring og salg

– Organisering

Personlige forhold

– Barrierer

– Motivation

– Personlige mål og planlægning

Opstartsrådgivning er for iværksættere, der har brug for hjælp med planlægningen mod opstart. Rådgivningen kan også bruges til at få gode råd indenfor det personlige aspekt. Du modtager rådgivning, der selv har været igennem processen som iværksætter.  

Mange har drømme om egen virksomhed, men ved tit ikke, hvor og hvordan de skal tage det første skridt. Eller det næste. Mange får tit en forretnings- eller produktidé, men gør intet ved det pga. usikkerheden om, hvordan det skal foregå. Din rådgiver vil under opstartsrådgivningen give dig gode råd til, hvad dine næste skridt kan være og hvordan du præcist kan udføre hver skridt.  

Opstartsrådgivningen kan også bruges til udformning af strategi. Mange ved for eksempel ikke, hvordan de skal markedsføre eller sælge deres produkter. Eller hvordan de skal planlægge virksomhedens udvikling og vækst. Der er mange områder, der kan være forvirrende, når man er i gang med at starte en virksomhed. Din rådgiver kan hjælpe dig med at lægge de første strategier.

Derudover kan opstartsrådgivningen bruges af folk, der skal igennem en personlig barriere, før de kan komme i gang. Undskyldninger, manglende motivation, personlige planlægningsproblemer. Der kan være mange personlige barrierer, man skal igennem, før man er klar til at komme i gang. Med opstartsrådgivningen kan du få hjælp til at komme over de personlige barrierer. Du kan få hjælp til at planlægge din dag bedre, så du har overskud til at tage næste skridt.

Vi er her for at vejlede, rådgive og hjælpe dig igennem din proces!

kontakt_gennem

Bliv ringet op af Startup Consulting

Vi ringer dig hurtigst muligt op!

Overkommelige priser

Startup Consultings mission er at hjælpe alle iværksættere. Også dem, der ikke har den store pengepung. Vi har gennem erfaring kendskab til, at det mest risikable tidspunkt for en virksomhed er før det starter. Det reflekteres i vores lave priser, som er overkommelige for de fleste.

Timeprisen for opstartsrådgivning er derfor kun på 495,- inkl. moms. 

Se også vores andre ydelser

SparringForretningsplaner

Seneste blogartikler | Gode Råd Blog

salgstip

Ti bedste indgående salgstip til iværksætteren

Salgstip til dig, der vil optimere sine salgsindsatser. Salgsindsatser er vigtige for mange slags virksomheder, især ydelsesbaserede og dem, der sælger dyre varer. Det er ofte ikke nok at markedsføre produktet eller ydelsen, men det kan være nødvendigt at overtale de potentielle kunder til at købe ved direkte kontakt. Artiklen

Read More »
budgetter

Budgetter

Budgetter er meget vigtige for styringen af din virksomheds økonomi. Mens din virksomheds regnskaber viser fortidens økonomiske resultater, er budgetter værktøjer til at forudse fremtidens forbrug, indtægter, likviditet eller resultater på en kvalificeret måde. Vi vil i artiklen gennemgå tre vigtige budgetter, som du kan have med i din forretningsplan.

Read More »
Organisering-af-virksomheden

Organisering af virksomheden

Denne sektion i din forretningsplan beskriver din organisation af din forretning. Det er den praktiske del af din forretning. Dit administrative system, praktisk information, personale og IT-anvendelse blandt andre er som du skal have med i din forretningsplan. Du får med denne artikel grundlæggende forklaring på, hvad hver delsektion skal

Read More »
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!