fbpx

Vores samarbejdspartnere | Dine fordele

Som kunde hos Startup Consulting, kan du tjene nogle af dine omkostninger os os tilbage ved at udnytte dine kundefordele hos vores partnere. Vælg dine fordele og giv os besked, når du har modtaget din rådgivning.  

genie_words

GenieWords | Landingssider, Google Ads og Facebook Ads

GenieWords hjælper over 400 små virksomheder med at få nye kunder med online annoncering. Vores services indenfor Google og Facebook-annoncering er bygget til små virksomheder - det samme er vores priser.

Som kunde hos Startup Consulting sparer du oprettelsesgebyret på 999 kr. og får 600 kr. i tilskud til annoncering. Værdi i alt 1.599 kr.

grandhood

Grandhood | Moderne og fleksibel firmapension

Grandhood er fleksibel firmapension for små virksomheder. Vi har gjort det super nemt og fleksibelt at tilbyde dine medarbejdere en firmapension. Du skal egentlig bare tage stilling til, hvor mange medarbejdere, der skal være en del af ordningen og hvor stort et pensionsbidrag du ønsker at tilbyde. Når virksomheden er tilmeldt klarer medarbejderne selv resten. De får bl.a. mulighed for at justere hvor risikovillige de er, om de vil tilkøbe forsikringer og om de vil fokusere på udelukkende bæredygtige investeringer til at vækste deres pensionsopsparing.

Det er det, vi kalder, en 100% frivillig og fleksibel firmapension, skræddersyet til mindre virksomheder. Alt hvad virksomheden betaler, er 59 kr/md per deltagende medarbejder, og så er vores årlige omkostninger for medarbejderen på hhv. 0,8% eller 1,25%, alt efter hvilken investeringsprofil man vælger. Det er blandt markedets billigste.

Startup Consultings kunder får de første tre måneders abonnement gratis. Værdi 177 kr.

billy

Billy.dk| Brugervenligt regnskabsprogram

Billy er et brugervenligt og digitalt regnskabsprogram, som er udviklet til mindre og mellemstore virksomheder.

Med Billy kan du automatisere flere af de kedelige bogføringsopgaver, så du sparer tid på manuelt tastearbejde og i stedet kan koncentrere dig om at drive din virksomhed.

Billy Premium er nemt at komme i gang med, selv hvis du ikke har erfaring med regnskab, og du kan let:
- Sende professionelle fakturaer
- Afregne moms med få klik
- Uploade kvitteringer med din smartphone
- Få gratis support på telefon og mail hele ugen
- Og meget, meget mere

Som kunde hos Startup Consulting kan du få Billy Premium til halv pris det første år.
Hvis du allerede er bruger af et andet regnskabsprogram, flytter Billy gratis din regnskabsdata og hjælper dig i gang.

Planway | Brugervenligt bookingsystem for behandlere

Planway er et brugervenligt bookingsystem henvendt til behandlere (Spa, fysioterapeuter, frisører, massører, osv.), hvor over 5.000 behandlere allerede bruger systemet. Med Planway Starter får du et gratis bookingsystem med grundlæggende funktioner, som ubegrænset antal bookinger, ubegrænset antal kunder, online betaling, lagerstyring og mange andre.

Som kunde hos Startup Consulting får du 3 måneders Planway Premium ekstra for kun en måneds betaling. Værdi 297 kr.

Refurb | Genbrugt IT

Refurb A/S er Danmarks førende forhandler af genbrugt IT – og vi går forrest i kampen for at skåne miljøet ved at genbruge IT. Virksomheden opkøber erhvervslivets og det offentliges afskrevne IT-udstyr af høj kvalitet – istandsætter det, og sælger det på samme vilkår som nyt IT

Som kunder hos Startup Consulting får du 5% rabat på dit næste indkøb i webshoppen.

legalup

LegalUp | Din juridiske sikkerhed

LegalUp er en erhvervsjuridisk virksomhed, som hjælper virksomheder i alle størrelser med deres juridiske behov enten som enkeltopgave eller gennem en af deres tre abonnementsløsninger. De er et alternativ til det traditionelle advokatfirma, og tilbyder høj kvalitet juridisk sikkerhed til et fastpriskoncept, hvor alle kan være med.

Deres områder dækker blandt andet selskabsstiftelse, kontraktudarbejdelse, HR-jura, GDPR og generel juridisk rådgivning og opgaveløsning.

Kunder hos Startup Consulting sparer 15% på LegalUp's enkeltydelser og abonnementer.

aveo

Aveo | Web & marketing

Aveo (tidligere erhvervshjemmesider.dk) er et web- og marketingbureau, der hjælper erhvervsdrivende med deres digitale tilstedeværelse. Vi er et full-service bureau således, at kunden ikke har behov for at koble flere bureauer på sig, men blot have én kontakt.

Vi ønsker at være nærværende for kunden, hjælpe dem igennem den til tider komplekse verden af online marketing samt leverer produkter og service i højeste kvalitet. Vi udarbejder hjemmesider og webshops, drifter og supportere dem samt markedsfører dem efterfølgende på Google og sociale medier.

Kunder hos Startup Consulting får et godt tilbud til en hjemmeside lavet af professionelle webdesignere hos Aveo.

lendino

Lendino | Lån til små og mellemstore virksomheder

Lendino er specialiseret i at finansiere små og mellemstore virksomheder på en hurtig og enkel måde.

Gode lånevilkår
Hos Lendino kan man låne op til 5 mio. kr., som afvikles som annuitetslån eller bullet-lån (ingen løbende afdrag men en stor betaling ved lånets udløb). Det er hurtigt at ansøge online og man får svar indenfor 4 arbejdsdage. Renterne er konkurrencedygtige med banken.

God service
Alle virksomheder store som små vil blive behandlet ens, nemlig med en stor grad af imødekommenhed og service.

Som kunde hos Startup sparer du 20% af etableringsgebyret, der går fra 2% til 5% af lånesummen.

simply.com

Simply.com | Domæne og webhotel

Simply.com er en af de største webhoteludbydere og håndterer millioner af besøg hver time. Her kan du købe både din nye domæne og leje den ind på webhotellet.

Simply.com har altid haft en klar filosofi om, at velfungerende hosting ikke behøver være hverken dyrt eller kompliceret. Alle deres løsninger bliver sammensat med fokus på, simpelt og effektivt at kunne imødekomme hosting behov, hos både private og virksomheder.

Som kunde hos Startup Consulting kan du ved køb af et års webhotel få 3 måneder ekstra gratis.

a-j-erhvervsrengoering

A.J. Erhvervsrengøring | Vi har kunden i fokus

Hos A.J. Erhvervsrengøring står effektivitet og rent miljø i højsædet. Professionel rengøring til private, erhverv, institutioner og boligforeninger – Vi dækker hele sjælland

Du kan derfor altid forvente professionel rengøring, således du trygt kan overlade opgaven til os. Vores nøgleværdier er effektivitet og udvikling, og vi står derfor altid klar til at påbegynde en ny opgave med et smil.

Som kunde hos Startup Consulting kan du få 15% rabat på erhvervsrengøring.

jP Udlejning

jP Udlejning | Hele Danmarks festleverandør

JP Udlejning kan stå for levering af alt lige fra telt, borde og stole, legeaktiviteter, mad, drikke og servering. Vi leverer i hele Danmark, fra det nordligste Jylland til det østligste Sjælland, samt til alle danske øer.

JP Udlejning har mange års erfaring i at levere alt til fester og arrangementer. Vi ønsker at gøre alle arrangementer unikke, og har derfor specialiseret os i at lytte og forstå kundens behov og ønsker.

Som kunde hos Startup Consulting får du mulighed for at svare 10% på hele din næste ordre hos jP Udlejning.

Assersbølgård | Events, konferencecenter og overnatninger

Assersbølgård er Danmarks sjoveste og bedste sted til afholdelse af møder, konferencer samt firma- og privatarrangementer.
Assersbølgård er i år 2020 blevet restaureret, og danner i dag rammen om Danmarks sjoveste sted til afholdelse af møder, konferencer, firma- og privatarrangementer.

Som kunde hos Startup Consulting kan du spare 10% på hele din næste ordre hos Assersbølgård.

Flere fordele er på vej til dig

Nogle aftaler er allerede på plads, men bliver først aktiveret på et vist tidspunkt og er derfor ikke listen endnu. Udover det er vi altid på udkig efter og i dialog med potentielle samarbejdspartnere, der kan give dig nye fordele som kunde hos Startup Consulting. Du vil som kunde blive opdateret hver gang der kommer nye fordele, så du kan gøre brug af dem og spare penge.

Interesseret i at blive samarbejdspartner?

Som Startup Consultings samarbejdspartner får du adgang til vores kunder, der består af iværksættere og selvstændige. Alle kunder får det tilbud, du og din virksomhed har aftalt med Startup Consulting. Hvis din virksomhed kan opfylde nedenstående, vil vi meget gerne høre fra dig. 

Din virksomhed kan: 

– Give et godt tilbud til Startup Consultings kunder

– Servicere eller levere varer i mindst en region og gerne hele landet over, men sidstnævnte er ikke et krav

Vi vil hos Startup Consulting ikke modtage provision eller økonomisk kompensation på noget som helst måde. Vi vil helst se, at din virksomhed gør det så billigt som muligt at købe dit produkt eller service. Så send gerne eventuelle provisioner, der er øremærket samarbejdspartnere, der skaffer kunder til din virksomhed, videre som besparelser for kunden. 

Det koster dig heller ikke noget at tilslutte din virksomhed kundefordelsordningen, udover tilbuddet til kunden selvfølgelig. Det eneste Startup Consulting skal have er en skriftlig tilladelse til at kunne gøre brug af din virksomheds navn og logo her på siden og sociale medier. og præsentere din virksomhed og dens tilbud.  

Kontakt os på telefon 93 94 66 50 eller send en mail til [email protected] og lav en samarbejdsaftale med os. 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!