Vores samarbejdspartnere | Dine kundefordele

Som kunde hos Startup Consulting, kan du tjene nogle af dine omkostninger os os tilbage ved at udnytte dine kundefordele hos vores partnere. Vælg dine fordele og giv os besked, når du har modtaget din rådgivning.  

Hvis du har lyst til at din virksomhed skal blive en af Startup Consulting’s kundefordele, skal du kigge på nederste del af siden.

Reepay-Logo-Color kundefordele startup consulting

Reepay | Betalingsløsning

Reepay tilbyder en betalingsløsning med betalingsgateway, indløsningsaftale og en kraftfuld abonnementsplatform. Bliv kunde hos Reepay i dag og modtag betalinger med Dankort, VISA/Dankort, VISA, VISA Debet/VISA Electron, MasterCard, MasterCard Debet/Maestro, Diners, Discover, JCB, China Union Pay, AMEX, PayPal, MobilePay, MobilePay Subscriptions, Vipps, Swish, Apple Pay, Google Pay, Klarna Pay Now, Klarna Slice It, Klarna Pay Later, Sofort, ViaBill, Resurs Bank og Forbrugsforeningen.

Reepay håndterer i dag betalinger for store virksomheder som Matas, Coolshop, Saxo.com, Hungry, DBA.dk, CBB Mobil, men også tusindvis af små virksomheder.

Som kunde får du de første tre måneders abonnement hos Reepay gratis. Spar 417 kr.!

Startup Magazine kundefordele

Startup Magazine | 50% rabat på artikler

Startup Magazine er iværksætternes blog og online magasin.

Som kunde hos Startup Consulting, kan du spare 50% på Startup Magazine's artikelydelser, herunder en artikel skrevet af Startup Magazine og en gæsteblogindlæg skrevet af dig selv.

salary kundefordele

Salary - Lønsystem | Få 50% rabat i 6 måneder

Salary er lønsystemet, som alle kan forstå. Både bogholder og virksomhedsejer kan stå for lønnen, og medarbejderne får lønsedler, der giver mening. Den store brugervenlighed gør det svært at lave fejl, og sikrer en hurtig og effektiv lønadministration.

Med Salary får du:
Automatisk indberetning og betaling til SKAT, ATP, feriekonto, pension
Automatisk bogføring i førende regnskabsprogrammer
Intuitiv og brugervenlig oplevelse, hele vejen igennem
Medarbejder-app til udlæg, ferie, tidsregistrering og kørsel
Gratis 0-indberetning, helt automatisk
Lønoverblik i realtid
• Lynhurtig support
• Ingen binding


Skift til Salary med få klik
Vi har gjort det helt enkelt at flytte dine data til Salary. Har du mange medarbejdere, kan du i de fleste tilfælde bruge vores importværktøj til at flytte deres data sikkert til Salary, med få klik. Er det mere krævende, klarer vores gratis flytteservice opgaven, så du hurtigt kommer i gang.

Nye kunder der skifter til Salary kan gennem Startup Consulting opnå 50% rabat på Salary Basic eller Premium i 6 måneder.

ditcrm

DITcrm | Find nye kunder

DITcrm er et dansk udviklet system. Med vores system kan du hurtigt finde nye kunder ved søge på geografi (postnumre), virksomhedsstørrelse og branche. Du kan nemt holde styr på dine aftaler og have en systematik i din opfølgning. Det får du med DITcrm.

Tilbuddet til StartUp Consultings kunder er gratis virtuelt opstartsmøde, så du kommer godt i gang og de første 2 måneders gratis PRO abonnement til en samlet værdi på 798 kr. Brug koden "Startup", når du tilmelder dig.

genie_words_lilla

GenieWords | Landingssider, Google Ads og Facebook Ads

GenieWords hjælper over 400 små virksomheder med at få nye kunder med online annoncering. Vores services indenfor Google og Facebook-annoncering er bygget til små virksomheder - det samme er vores priser.

Som kunde hos Startup Consulting sparer du oprettelsesgebyret på 999 kr. og får 600 kr. i tilskud til annoncering. Værdi i alt 1.599 kr.

grandhood

Grandhood | Moderne og fleksibel firmapension

Grandhood er fleksibel firmapension for små virksomheder. Vi har gjort det super nemt og fleksibelt at tilbyde dine medarbejdere en firmapension. Du skal egentlig bare tage stilling til, hvor mange medarbejdere, der skal være en del af ordningen og hvor stort et pensionsbidrag du ønsker at tilbyde. Når virksomheden er tilmeldt klarer medarbejderne selv resten. De får bl.a. mulighed for at justere hvor risikovillige de er, om de vil tilkøbe forsikringer og om de vil fokusere på udelukkende bæredygtige investeringer til at vækste deres pensionsopsparing.

Det er det, vi kalder, en 100% frivillig og fleksibel firmapension, skræddersyet til mindre virksomheder. Alt hvad virksomheden betaler, er 59 kr/md per deltagende medarbejder, og så er vores årlige omkostninger for medarbejderen på hhv. 0,8% eller 1,25%, alt efter hvilken investeringsprofil man vælger. Det er blandt markedets billigste.

Startup Consultings kunder får de første tre måneders abonnement gratis. Værdi 177 kr.

billy

Billy.dk | Brugervenligt regnskabsprogram

Billy er et brugervenligt og digitalt regnskabsprogram, som er udviklet til mindre og mellemstore virksomheder.

Med Billy kan du automatisere flere af de kedelige bogføringsopgaver, så du sparer tid på manuelt tastearbejde og i stedet kan koncentrere dig om at drive din virksomhed.

Billy Premium er nemt at komme i gang med, selv hvis du ikke har erfaring med regnskab, og du kan let:
- Sende professionelle fakturaer
- Afregne moms med få klik
- Uploade kvitteringer med din smartphone
- Få gratis support på telefon og mail hele ugen
- Og meget, meget mere

Som kunde hos Startup Consulting kan du få Billy Premium til halv pris det første år.
Hvis du allerede er bruger af et andet regnskabsprogram, flytter Billy gratis din regnskabsdata og hjælper dig i gang.

Planway

Planway | Brugervenligt bookingsystem for behandlere

Planway er et brugervenligt bookingsystem henvendt til behandlere (Spa, fysioterapeuter, frisører, massører, osv.), hvor over 5.000 behandlere allerede bruger systemet. Med Planway Starter får du et gratis bookingsystem med grundlæggende funktioner, som ubegrænset antal bookinger, ubegrænset antal kunder, online betaling, lagerstyring og mange andre.

Som kunde hos Startup Consulting får du 3 måneders Planway Premium ekstra for kun en måneds betaling. Værdi 297 kr.

refurb_logo_DK_trademark

Refurb | Genbrugt IT

Refurb A/S er Danmarks førende forhandler af genbrugt IT – og vi går forrest i kampen for at skåne miljøet ved at genbruge IT. Virksomheden opkøber erhvervslivets og det offentliges afskrevne IT-udstyr af høj kvalitet – istandsætter det, og sælger det på samme vilkår som nyt IT

Som kunder hos Startup Consulting får du 5% rabat på dit næste indkøb i webshoppen.

legalup

LegalUp | Din juridiske sikkerhed

LegalUp er en erhvervsjuridisk virksomhed, som hjælper virksomheder i alle størrelser med deres juridiske behov enten som enkeltopgave eller gennem en af deres tre abonnementsløsninger. De er et alternativ til det traditionelle advokatfirma, og tilbyder høj kvalitet juridisk sikkerhed til et fastpriskoncept, hvor alle kan være med.

Deres områder dækker blandt andet selskabsstiftelse, kontraktudarbejdelse, HR-jura, GDPR og generel juridisk rådgivning og opgaveløsning.

Kunder hos Startup Consulting sparer 15% på LegalUp's enkeltydelser og abonnementer.

whizbang! logo blå startup consulting

WhizBang! | Hjemmesider og SEO

WhizBang! er en del af Startup Consulting og tilbyder dermed hjemmesidedesign og SEO specifikt til Startup Consultings kunder.

WhizBang! kan hjælpe dig med at lave en spændende hjemmeside til din virksomhed og hjælpe dig med at få den op på Google gennem SEO-opgaver. SEO-opgaverne består af linkbuilding og blogopgaver.

Kunder hos Startup Consulting sparer 20% på alle opgaver hos WhizBang!

lendino

Lendino | Lån til små og mellemstore virksomheder

Lendino er specialiseret i at finansiere små og mellemstore virksomheder på en hurtig og enkel måde.

Gode lånevilkår
Hos Lendino kan man låne op til 5 mio. kr., som afvikles som annuitetslån eller bullet-lån (ingen løbende afdrag men en stor betaling ved lånets udløb). Det er hurtigt at ansøge online og man får svar indenfor 4 arbejdsdage. Renterne er konkurrencedygtige med banken.

God service
Alle virksomheder store som små vil blive behandlet ens, nemlig med en stor grad af imødekommenhed og service.

Som kunde hos Startup Consulting sparer du 20% af etableringsgebyret, der går fra 2% til 5% af lånesummen.

simply_com_logo

Simply.com | Domæne og webhotel

Simply.com er en af de største webhoteludbydere og håndterer millioner af besøg hver time. Her kan du købe både din nye domæne og leje den ind på webhotellet.

Simply.com har altid haft en klar filosofi om, at velfungerende hosting ikke behøver være hverken dyrt eller kompliceret. Alle deres løsninger bliver sammensat med fokus på, simpelt og effektivt at kunne imødekomme hosting behov, hos både private og virksomheder.

Som kunde hos Startup Consulting kan du ved køb af et års webhotel få 3 måneder ekstra gratis.

KDK rengøring - startup consulting

KDK Rengøring | Rengøring i Vejen Kommune

Hos KDK Rengøring står effektivitet og god service i højsædet. Professionel rengøring til private, erhverv, institutioner og boligforeninger – Vi dækker hele Vejen Kommune

Du kan derfor altid forvente professionel rengøring, således du trygt kan overlade opgaven til os. Vores nøgleværdier er effektivitet og udvikling, og vi står derfor altid klar til at påbegynde en ny opgave med et smil.

Som kunde hos Startup Consulting kan du få 20% rabat på erhvervsrengøring.

jP_Udlejning

jP Udlejning | Hele Danmarks festleverandør

JP Udlejning kan stå for levering af alt lige fra telt, borde og stole, legeaktiviteter, mad, drikke og servering. Vi leverer i hele Danmark, fra det nordligste Jylland til det østligste Sjælland, samt til alle danske øer.

JP Udlejning har mange års erfaring i at levere alt til fester og arrangementer. Vi ønsker at gøre alle arrangementer unikke, og har derfor specialiseret os i at lytte og forstå kundens behov og ønsker.

Som kunde hos Startup Consulting får du mulighed for at spare 10% på hele din næste ordre hos jP Udlejning.

Assersbølgård_Logo

Assersbølgård | Events, konferencecenter og overnatninger

Assersbølgård er Danmarks sjoveste og bedste sted til afholdelse af møder, konferencer samt firma- og privatarrangementer.
Assersbølgård er i år 2020 blevet restaureret, og danner i dag rammen om Danmarks sjoveste sted til afholdelse af møder, konferencer, firma- og privatarrangementer.

Som kunde hos Startup Consulting kan du spare 10% på hele din næste ordre hos Assersbølgård.

Andre vigtige samarbejdspartnere

Bogholdere og revisorer

d.a revision logo kundefordele

D.A Revision | Søborg

Vi går op i, at du føler dig tryg Hos DA Revision går vi op i, at du som kunde føler dig tryg hos os, derfor gør vi meget ud af at være imødekommende, tale i øjenhøjde og ikke at bruge revisorsprog. Vi lægger vægt på den personlige kontakt og på at forstå, hvad netop dine behov er, så vi bedst muligt kan give dig en professionel og tryg service.

Serviceområde:
Hele Danmark
Ydelser: Dagligt bogholderi, afstemninger, pengestrømsopgørelser, momsregnskab, revision og skatteopgørelser.
Hjemmeside: www.darevision.dk
E-mail: [email protected]
Telefon:+45 28 49 59 78

euro_regnskab

EURO Regnskab | Albertslund

Din professionelle samarbejdspartner inden for bogføring, regnskab og finansiel rådgivning.

EuroRegnskab tilbyder kompetent hjælp til bogføring, regnskaber, lønindberetning og rådgivning.

Vores to partnere besidder tilsammen mere end 25 års erfaring, og vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Serviceområde:
Hele Danmark
Ydelser: Bogføring, løn, skat og moms, årsregnskab, rådgivning, stiftelse af selskab/personlig virksomhed, økonomi og regnskabssystemer.
Hjemmeside: www.euroregnskab.dk
E-mail: [email protected]
Telefon:+45 49 49 47 47

bachbook

BachBook | Aalborg

Bogholderi til små virksomheder og nystartede iværksættere. Har du et bogholderi der halter, eller i værste fald intet bogholderi, så frygt ej, hjælpen er nær! Jeg kan klare det meste, om så det er daglig bogføring, afstemninger, pengestrømsanalyse, momsregnskab, controlling og business intelligence. Jeg kan frigøre din knappeste ressource, nemlig tid, så du kan bruge den på det, som du er god til, og som skaber værdi for din virksomhed.

Som kunde hos Startup Consulting får du 15% rabat hos BachBook det første år.

Serviceområde:
Nordjylland
Ydelser: Dagligt bogholderi, afstemninger, pengestrømsopgørelser, momsregnskab, klargøring til revision, udtræk af økonomisystemet og business intelligence.
Hjemmeside: www.bachbook.dk
E-mail: [email protected]
Telefon:+45 27 12 62 76

DK_accounting

DK Accounting | Aarhus

Som virksomhed fokuserer vi på udvikling og konstant tilpasning til foranderlige omgivelser.
Vi kan varetage hele eller dele af bogholderi- og økonomifunktionen i din virksomhed og udfører
arbejdet enten på vort kontor eller hos dig. Vi arbejder gerne i vore egne regnskabsprogrammer
og der afregnes efter forbrugt tid.

Kunder hos Startup Consulting kan opnå en besparelse på 15% de første to måneder hos DK Accounting.

Serviceområde:
Hele Danmark
Ydelser: Bogføring, bankafstemning, momsafstemning og - angivelse, lønadministration, betaling og afsteming
af kreditorer, fakturering, debitorstyring, udarbejdse af budgetter, hjemsøgning af refusioner, rapportering, diverse ad hoc
opgaver, klargøring til revisor, tilskudssøgning og afrapportering i forbindelse herme, eksempelvis hos Kunststyrelsen
og andre offentlige tilskudsgivere og billetstatistikker.
Hjemmeside: www.dkaccounting.dk
E-mail: [email protected]
Telefon: +45 51 51 71 29

ajdo_administration_logo

AJDO Administration | Aarhus

AJDO administration tilbyder assistance med og rådgivning om skat, regnskab, økonomi og revision.
Du kan altid booke en tid til en uforpligtende samtale angående dit regnskab og dine behov. 

Som kunde hos Startup Consulting kan du opnå en besparelse på 15% første år for de ydelser, du køber hos AJDO Administration.

Serviceområde:
Hele Danmark
Ydelser: Revision, regnskab, bogføring, økonomisk rådgivning, Skat og moms og digitalisering af bilag
Hjemmeside: www.ajdo.dk
E-mail: [email protected]
Telefon: +45 42 77 12 93

Interesseret i at blive samarbejdspartner?

Kontakt os på telefon 93 94 66 50 eller send en mail til [email protected] og lav en samarbejdsaftale med os. 

Venner

Startup Consulting