kontakt_startup_consulting

Tusind tak, fordi du vil tage kontakt til Startup Consulting. Vi venter spændt på at høre fra dig. Længere nede finder du vores kontaktinformationer og åbningstider.

Hvis du har spørgsmål angående vores ydelser, læs gerne ydelsernes Mest Stillede Spørgsmål sektioner, før du tager kontakt til Startup Consulting. Klik dig til den ydelse, som du har et spørgsmål omkring:

Hvis du ikke finder svar til dit spørgsmål, er du også velkommen til at skrive en chatbesked. Chatfunktionen finder du på højre hjørne nederst på dit skærm. Chatfunktionen er en foretrukken måde at tage kontakt til Startup Consulting på. Vi svarer selvfølgelig hurtigst muligt, men hvis du ikke kan vente kan du også efterlade dine kontaktinformationer. Startup Consulting vil herefter tage kontakt til dig hurtigst muligt. Det samme kan du gøre ved at udfylde formularen “Anmod om at blive kontaktet”.

Tilfredse kunder

Fantastisk service, fik lavet forretningsplan og fået erhvervskonto samt hjemmeside. Rigtig god guide hele vejen igennem for oprettelse i banken osv. Jeg har fået alt det samt hjemmesideopdateringer og en blog til en fast pris.
katja kdk rengøring udenlandsk erhvervskonto med danske kontonumre
Katja Danielsen
Indehaver, KDK Rengøring
Det var min revisor, der anbefalede Startup Consulting. Og jeg kan godt fortælle, at jeg har fået meget for pengene som kunde hos dem. Jeg anbefaler Ole fra Startup Consulting til alle jeg kender, der har brug for hans ydelser.
mohammad salem aps udenlandsk erhvervskonto med danske kontonumre
Mohammad Salem
Ejer, Mohammad Salem ApS
Jeg valgte at bruge så lidt tid som muligt på forretningsplanerne, så jeg kunne koncentrere mig om det jeg selv vil bruge min tid på i mine virksomheder. Jeg var glad for de forslag og resultater jeg fik af Startup Consulting. Jeg har kun godt at sige om rådgivningen.
jakob pedersen assersbølgård aps udenlandsk erhvervskonto med danske kontonumre
Jakob Pedersen
Ejer, JP Udlejning og Assersbølgaard

Kontakt Startup Consulting

Telefon: +4593946650
E-mail: [email protected]

Bakkedraget 91
6650 Brørup
CVR.nr.: 35373160

Åbningstider

Mandag 09.00 - 15.00
Tirsdag 09.00 - 15.00
Onsdag 09.00 - 15.00
Torsdag 09.00 - 15.00
Fredag 09.00 - 12.00
Lørdag Lukket
Søndag Lukket

Anmod om at blive kontaktet

Vi ringer dig hurtigst muligt op!
Startup Consulting