Køb vores fuldkomne guide

Den bedste guide til erhvervskontoansøgninger hos danske banker

e-bog cover - guide til erhvervskontoansøgninger

Den eneste e-bog, du har brug for til din erhvervskontoansøgningsproces

“Den bedste guide til erhvervskontoansøgninger hos danske banker”-e-bogen vil hjælpe dig med din ansøgningsproces. E-bogen indeholder alle rådgiveres viden, tricks og hemmeligheder, som iværksættere som dig betaler mange tusinde kroner for at få adgang til.

Dine fordele ved køb af e-bogen

E-bogen kommer til at hjælpe dig ekstremt meget

Er du stadig i tvivl om du skal købe e-bogen til den lave pris på 249,-? Læs her, hvorfor du skal købe e-bogen!

Din chance for accept hos en dansk bank bliver meget større

Hos Startup Consulting har vi hjulpet flere hundrede iværksættere som dig med deres erhvervskontoansøgninger igennem de sidste par år. Vi ved, hvad bankerne vil have fra deres potentielle kunder. Vi ved, hvad deres krav til dig er.

Bankernes krav til nye kunder er kun bliver større og sværere at imødekomme de seneste år. Det er ikke længere muligt at blot ringe til bankerne, bede om en erhvervskonto og få etableret en i løbet af få dage. Nej, processen kan tage op til flere måneder og i værste tilfælde flere år, hvis man ikke har de informationer, der er i denne e-bog. Og det tager bare ikke lang tid, for der er stor chance for at dine erhvervskontoansøgninger bliver afvist på grund af bankernes store krav.

Med denne guide til erhvervskontoansøgninger, der indeholder alle rådgiveres som Startup Consultings viden og hemmeligheder, vil din chance blive meget større, end hvis du ikke køber bogen og skaffe den viden, der findes i den. Og ikke nok med det, så kan du, ved at bruge vores tricks i e-bogen, få etableret en erhvervskonto meget hurtigere, end andre får dem.

Du vil ikke gå glip af den viden! Faktisk har du ikke råd til at gå glip af det, hvis du vil kunne drive din virksomhed med en erhvervskonto hos en dansk bank.
Så sørg for at købe e-bogen nu!

Du sparer mange tusinde kroner

Som tidligere nævnt indeholder e-bogen viden, hemmeligheder og tricks som rådgivere sælger for mange tusinde kroner. Vores egne priser starter fra 3.500 kr. plus moms og er ofte dyrere for at hjælpe vores kunder med deres erhvervskontoansøgninger. Med denne guide til erhvervskontoansøgninger, får du adgang til alle disse for kun 249 kr.! Dermed sparer du mindst over 3.000 kr. og potentielt mange flere tusinde kroner!

Denne guide til erhvervskontoansøgninger er alle pengene værd!

den bedste guide til erhvervskontoansøgninger - indhold mockup
Startup Consulting