fbpx
gennemlaesning_af_forretningsplan

Tak fordi du overvejer Startup Consulting

Test din forretningsplan hos en førsteklasses rådgiver. Du får oprigtige og konstruktive råd i samtalen!
Vores fornemste formål er at hjælpe iværksættere og erhvervsdrivende selvstændige med at opnå vækst og udvikling!

Optimering af din forretningsplan

Forretningsplaner, der skal bruges til:

– Opstartsoptimering

– Finansiering ved opstart

– Projektfinansiering

– Optimering af virksomheden

Har du skrevet dit eget udkast til en forretningsplan, har du mulighed for at få den testet hos os. Gennemlæsning af din forretningsplan foregår objektivt og konstruktivt hos os. Din rådgiver læser din plan grundigt igennem og tager noter om, hvordan den kan forbedres. Du kan få tilbagemeldingen igennem en telefonisk samtale, videosamtale eller via mail.

Ved gennemlæsningen holder din rådgiver øje med om du har styr på detaljerne, har fået alt med og om det store billede hænger sammen.

De mindste detaljer kan have stor betydning i en forretningsplan. Især hvis de ikke hænger sammen med det store billede. Man kan nemt glemme at tilføje små poster, som skulle være med i budgetterne, eller skrive det ene i en sektion også glemme den i det andet.

Det samme kan være tilfældet med mange andre punkter i din forretningsplan. Der er mange ting, man skal have styr på i en forretningsplan. Og en forretningsplan er dynamisk. Når man ændrer noget i et punkt, så skal man højst sandsynligt ændre det tilsvarende et andet set. Det bliver nemt at miste overblikket. Det kan altid betale sig at finde en, der ikke har været med i processen, og få den læst igennem. Hos os foregår gennemlæsning af en forretningsplan på den måde, at vi holder øje med detaljerne mens vi bevarer overblikket.

Og du kan være tryg ved at sende din plan til os. Gennemlæsning af din forretningsplan er helt fortroligt. Vi er forpligtet til at beskytte dine planer.

Vi er her for at vejlede, rådgive og hjælpe dig igennem din proces!

kontakt_gennem

Bliv ringet op af Startup Consulting

Vi ringer dig hurtigst muligt op!

Overkommelige priser

Startup Consultings mission er at hjælpe alle iværksættere og selvstændige. Også dem, der ikke har den store pengepung. Det reflekteres i vores gode priser, som er overkommelige for de fleste.

Prisen for forretningsplansgennemlæsning er på 995.- inkl. moms for en forretningsplan op til 15 sider (vi tæller ikke forside, indholdsbetegnelse og bilag med). Derefter tager vi 495,- inkl. moms for op til 5 sider udover de 15 sider. 

Se også vores andre ydelser

Opstartsrådgivning | Forretningsplaner

Seneste blogartikler | Gode Råd Blog

salgstip

Ti bedste indgående salgstip til iværksætteren

Salgstip til dig, der vil optimere sine salgsindsatser. Salgsindsatser er vigtige for mange slags virksomheder, især ydelsesbaserede og dem, der sælger dyre varer. Det er ofte ikke nok at markedsføre produktet eller ydelsen, men det kan være nødvendigt at overtale de potentielle kunder til at købe ved direkte kontakt. Artiklen

Read More »
budgetter

Budgetter

Budgetter er meget vigtige for styringen af din virksomheds økonomi. Mens din virksomheds regnskaber viser fortidens økonomiske resultater, er budgetter værktøjer til at forudse fremtidens forbrug, indtægter, likviditet eller resultater på en kvalificeret måde. Vi vil i artiklen gennemgå tre vigtige budgetter, som du kan have med i din forretningsplan.

Read More »
Organisering-af-virksomheden

Organisering af virksomheden

Denne sektion i din forretningsplan beskriver din organisation af din forretning. Det er den praktiske del af din forretning. Dit administrative system, praktisk information, personale og IT-anvendelse blandt andre er som du skal have med i din forretningsplan. Du får med denne artikel grundlæggende forklaring på, hvad hver delsektion skal

Read More »
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!