Køb et eksemplar af vores forretningsplaner

Professionelle eksempler på forretningsplaner til de mest populære brancher i Danmark

forretningsplanseksempler - mockup af en ipad og en forretnigsplan

Din pakke indeholder:

Eksempel

Vejledning

Skabelon

Betal nemt og sikkert med

betalingsmuligheder - startup consulting webshop (824 × 204px) (412 × 102px)

Skaf dig en skudsikker forretningsplan

Du er her sikkert, fordi en bankrådgiver har bedt dig om at skrive en forretningsplan og sende den til vedkommende. Måske i forbindelse med en erhvervskontoansøgning? I det tilfælde er forretningsplanen ekstrem vigtig, da du med den skal vise, at du har styr på din virksomhed. Og ikke mindst, at du har det, der skal til for at gøre din virksomhed til en succes.

Men en forretningsplanseksempel fra Startup Consulting, får du en forretningsplan, der er skræddersyet til din branche. Du skal blot bruge teksten, der allerede er der, og omskrive den til din specifikke situation.

Dine fordele ved køb af et eksemplar

Hvorfor vores forretningsplanseksempler?

Er du stadig i tvivl om vores forretnigsplanseksempler er noget for dig? Læs med her

erhvervskontoeksemplarer - forretningsplan for pizzeria- billede af et eksempel af forretningsplan

Din chance for accept hos en dansk bank bliver meget større

Hvis det er det, du skal bruge den til, kan en god forretningsplan være altafgørende for at banken godkender din ansøgning. Forretningsplanen viser nemlig, at du har styr på din virksomhed, udover at fortælle bankrådgiveren, hvad din virksomhed gør, selvfølgelig.

Derfor er forretningsplanseksempler fra professionelle rådgivere fantastiske at hente inspiration fra. Vores forretningsplanseksempler og de forretningsplaner, vi skriver for vores kunder, er formet ved udarbejdelser af flere hundrede eksemplarer. Derfor er de helt igennem gennemtestede og virker!

Du sparer mange tusinde kroner

Startup Consulting skriver gerne en forretningsplan for dig for 3.000 kr. ekskl. moms. Det koster forskelligt fra rådgiver til rådgiver og fra revisor til revisor. Du kan med vores forretningsplanseksempler dermed spare tusinde kroner, som du kan bruge på din virksomhed i stedet for. Eller forkæle dig selv.

Forretningsplanseksemplerne er rene inspirationskilder

Indholdene af forretningsplanseksemplerne er hentet med inspiration fra faktiske forretningsplaner, Startup Consulting har skrevet for dens kunder.

Dermed er store dele af indholdene rene inspirationskilder for dig og din virksomhed. Du kan få idéer til:

  • Nye indtægskilder
  • Vækstplaner
  • Besparelser
  • Nye samarbejdspartnere

Og meget mere, selvfølgelig. Den rette forretningsplan kan endda måske være som en blueprint, som du bare skal følge for at starte eller udvikle din virksomhed.

Forretningsplanseksempler

199,00 kr. inkl. moms

199,00 kr. inkl. moms

199,00 kr. inkl. moms

199,00 kr. inkl. moms

199,00 kr. inkl. moms

199,00 kr. inkl. moms

199,00 kr. inkl. moms

199,00 kr. inkl. moms

199,00 kr. inkl. moms

199,00 kr. inkl. moms

199,00 kr. inkl. moms

199,00 kr. inkl. moms

199,00 kr. inkl. moms

199,00 kr. inkl. moms

Vil du hellere have professionel hjælp?

Forretningsplanseksempler er fantastisk, hvis du selv har tid til at udføre al arbejdet. Men hvis du ikke har tid til det eller vil hellere bruge tiden på at starte, udvikle eller drive din virksomhed, kan du få en professionel rådgiver fra Startup Consulting til at skrive din virksomheds forretningsplan.

Vores forretningsplanseksempler er skabt til bankerne i Danmark. Så hvis du skal lave en forretningsplan til et andet formål, kommer indholdet til at se lidt anderledes ud. Så hvis du skal lave en forretningsplan til banklån, en investor, en potentiel partner eller endda til eget brug, kan vi sagtens lave den for dig.

Og vi kan også hjælpe dig med din erhvervskontoansøgninger, hvis du har brug for det. Vi kan både hjælpe med danske og udenlandske banker, også de udenlandske med danske kontonumre. Og derudover kan vi også hjælpe dig med betalingsløsninger, hvis det er det du har brug for. Alt, hvad du har brug for at kunne drive din virksomhed. Kontakt os i dag, så kommer vi i gang med at hjælpe dig!

Startup Consulting