forretningsplan_til_selvstaendige

Tak fordi du overvejer Startup Consulting!

Få din egen unikke forretningsplan, der er udtænkt til brug af erhvervsdrivende selvstændige!
En af vores fornemste formål er at hjælpe etablerede virksomheder til at trives og opnå vækst!

Som en erhvervsdrivende er du på en rejse, der ligger på et helt andet niveau end iværksætteres. Du har været igennem iværksætteres processer, dilemmaer, barrierer, fiaskoer og succeser. Du har produkter og/eller ydelser, du har måske skrottet nogle af dem og vil måske også udvide din produktportefølje.

Du har en blanding af glade og mindre glade kunder. Du har god erfaring med, hvilke markedsføringsformer og salgsindsatser, der virker og ikke gør. Du har også måske et voksende medarbejderantal.

Din voksende forretning med større omsætning, flere kunder og medarbejdere, krav til merproduktion eller større lagere, flere produkter eller ydelser, forårsager måske, at det er blevet uoverskueligt at styre virksomheden og det vil du løse det med en forretningsplan.

Eller det går den anden vej, problemer ved salgsindsatser, markedsføring, organisering eller andet, der gør at du oplever nedgang eller at din virksomhed ikke lever op til sit potentiale. Det kan du løse med en forretningsplan, der vil give dig muligheden for at genoverveje mange områder i din virksomhed.

Mange etablerede virksomheder bruger også forretningsplaner til at opnå finansiering. Produktudvikling, nye anlæg, nye filialer, nye lagre, det kan være mange forskellige ting. Investorer eller banker kræver tit, at man i det mindste har budgetterne, hvis man vil søge penge hos dem. Men når finansieringsbehovet er stort, kræver de tit en forretningsplan. Planen vil også uden tvivl hjælpe dig med at styre dit projekt.

Uanset hvad det er, du vil bruge din forretningsplan til, står vi klar til at hjælpe dig. Hos Startup Consulting er vi ikke kun forretningsplansskribenter, men også forretningsplansrådgivere. Hos os får du din unikke forretningsplan, der er udtænkt til brug af selvstændige.

Vi er her for at vejlede, rådgive og hjælpe dig igennem din process!

kontakt_gennem

Bliv ringet op af Startup Consulting

Vi ringer dig hurtigst muligt op!

4 gode grunde til at vælge Startup Consulting

Professionel rådgivning

Rådgivningen ydes af uddannet specialist i iværksætteri og forretningsplaner

Unik forretningsplan

Din forretningsplan er som ingen andres og er skræddersyet til dig og din situation

Fleksible tider og ydelser

Vi finder tider, der passer til din kalender og laver skræddersyede ydelser for dig

Branchens laveste priser

Vores timepriser er med garanti de laveste i branchen

Forretningsplan_til_ivaerksaettere_5_nemme_trin

Rådgivning indenfor rammerne af dit budget

Den indledende samtale vil være afgørende for, hvor meget vi kommer til at kræve af dig i første omgang. Vi har ikke forud fastlagte priser. Gennem erfaring har vi lært, at forud fastlagte priser faktisk er urimelige for dem, der selv vil levere en god indsats i udførslen af forretningsplanen. 

I den indledende samtale vil vi snakke om, hvad der skal laves, hvad dine behov er, hvad forretningsplanen skal indeholde, hvad dit budget er for forretningsplanen og hvor meget du selv har lyst til at lave. Jo mere du selv har lyst til at lave, desto billigere bliver det for dig. Du får vejledning i hvad du skal gøre, hvis du er i tvivl om de opgaver, du selv har valgt at udføre. 

Vi har fuld forståelse for din situation og vi ved gennem erfaring, at alle situationer er unikke. Vi hjælper dig så godt vi kan på alle måder. 

Vores timepris ligger på 495,-.

Afhængigt af dine behov og budget, laver vi en aftale, der er indenfor følgende arbejdsmetoder: 

Fuld service

Fuldt samarbejde

Fuld service er for dig, der har et stort budget. 

Din rådgiver laver det hårde arbejde for dig, så du kan fokusere på dine kernekompetencer og din virksomhed. Direkte kontakt mellem dig og din rådgiver bliver minimal, omkring 2-3 timer telefonisk eller gennem videosamtaler. Eller mindre ved kontakt gennem e-mail.

Rådgiveren laver alle undersøgelser og analyser gennem offentligt tilgængelige kilder for dig. 

Kort sparring omkring dine strategier. 

Din rådgiver skriver en unik, komplet forretningsplan for dig. 

Fuldt samarbejde

Fuldt samarbejde er for dig, der har et lille budget. 

Du udfører arbejdet i fuldt samarbejde med din rådgiver. Der er konstant direkte kontakt mellem dig og din rådgiver. I snakker konstant sammen telefonisk eller gennem videosamtaler eller skriver konstant frem og tilbage gennem e-mail. 

Du er med til at lave undersøgelser og analyser gennem offentligt tilgængelige kilder, hvis du allerede ikke har lavet dem selv i forvejen. 

Fuld sparring omkring dine strategier. 

Du og din rådgiver skriver en unik, komplet forretningsplan i samarbejde. 

Aftalen bliver som regel en mellemting. Arbejdet bliver næsten aldrig udført kun på den ene side af de to metoder. Og det behøver det ikke være. Vi arbejder sammen indenfor rammerne, så du kan få din forretningsplan, der er ideel til brug af selvstændige. 

Andre faktorer, der kan have betydning for din pris er: 

– Størrelsen af markedet, du er på

– Antallet af konkurrenter i branchen

– Antallet af valgte markedsførings- og salgsmetoder

– Budgetter, der skal bruges, og antallet af konti og størrelsen af beregningerne indenfor disse

– Størrelsen af ledelsen

– Formålet med forretningsplanen

Hent et forretningsplanseksempel fra vores fiktive virksomhed!

Og tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Tilfredse kunder

Udvalgte blogartikler om forretningsplaner | Forretningsplan til iværksættere og selvstændige

Bliv ringet op af Startup Consulting

Vi ringer dig hurtigst muligt op!
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!