E-bøger for iværksættere

Gratis e-bøger for iværksætteren

E-bøger, der hjælper dig personligt og fagligt i din proces med opstart af virksomhed

e-bøger_for_iværksættere

Her hos Startup Consulting elsker vi iværksættere. Vi mener nemlig at iværksættere danner grundlaget af samfundet. Iværksættere skaber arbejdspladser. Iværksættere sætter gang i økonomien. Iværksættere styrker handelsbalancen igennem salg til udlandet. Iværksættere er fantastiske.

Derfor har Startup Consulting lavet fire e-bøger, der skal hjælpe iværksætteren i forskellige punkter. Vi betjener iværksættere daglig med forskellige punkter i deres nye virksomheder. Men vi vil så gerne hjælpe endnu flere. Også dem, der ikke har råd til at købe vores ydelser. Brug derfor gerne disse e-bøger! Vælg dem, som du mest har brug for.

Du tilmelder dig samtidigt Iværksætternyhedsbrevet. I nyhedsbrevet får du en masse ekstra gratis tips og nogle gange også gode tilbud til dig. Følg med i din e-mail og få meget mere ud af end bare de e-bøger, du henter.

Tjekliste til opstart af virksomhed

Tjeklisten er til iværksætteren, der gerne vil have et godt overblik over de opgaver, som hun eller han står overfor. Listen indeholder opgaver, der skal løses op til virksomhedens opstart. Der er også plads til at du selv kan putte dine egne opgaver. Kig listen igennem så du ikke går glip af vigtige opgaver.

(Læs også: Opstart af virksomhed i 10 trin)

Sådan bliver du en effektiv iværksætter

Den af vores e-bøger, som er mest henvendt til dig personligt. Hvis du skal blive en effektiv iværksætter, skal du arbejde på dig selv og sørge for dig selv, først og fremmest. Læs, hvordan du bliver den optimale iværksætter i e-bogen.

(Læs også: Start med dig selv)

Send den bedste erhvervskontoansøgning

Det er ikke en nem sag at søge erhvervskonto nu til dags. En af vores e-bøger, “Send den bedste erhvervskontoansøgning”, hjælper dig med at sikre en erhvervskonto. Find ud af, hvad bankerne kræver af dig. Find ud af, hvordan du opfylder disse krav. Og send den bedste erhvervskontoansøgning.

(Læs også: Erhvervskonto | En ansøgningsguide for asylansøgere)

Forretningsplanseksempel - Carls bistro

Som du kan læse i en af vores e-bøger “Send den bedste erhvervskontoansøgning, så skal du have lavet en forretningsplan inden du søger om en erhvervskonto. Her får du et forretningsplanseksempel, som du kan bruge til at skrive din egen.

(Læs også: Skriv din egen forretningsplan)

Eksterne ressourcer

Du kan opnå meget ved at bruge vores egen Iværksætterblog og modtage Iværksætternyhedsbrevet. Startup Consulting elsker at hjælpe iværksættere med at starte deres virksomheder op. Og selvfølgelig at gøre dem bedre personligt og blive til de optimale iværksættere. Du kan også stadigvæk hente meget inspiration og hjælp udenfor Startup Consultings platforme. Her får du et par links, der uden tvivl kan hjælpe dig.

Virksomhedsguiden – Start din egen virksomhed

Startup Svar – 100 svar til iværksætteren

Virksom – Guide til start af egen virksomhed

Søg også overalt efter inspiration. Du kan finde masser af e-bøger, webinarer, YouTube-videoer, osv., der kan hjælpe dig med dine problemstillinger. Svarene findes overalt på nettet og bibliotekerne.

God fornøjelse med din proces mod opstart af virksomhed!

Startup Consulting