Det vigtigste element til din webshop

Det vigtigste element til din webshop

Okay, du har gjort det største stykke arbejde med din webshop. Du har nemlig fundet de helt rigtige produkter, fået bygget den fedeste platform og måske er du endda også i gang med at promovere din shop på de sociale medier.

Men her kan det faktisk godt snyde lidt – for der er nemlig særligt én ting der mangler på denne liste. Nemlig en komplet fragtløsning. For hvad nytter det at have en knivskarp shop til dine kunder, hvis du ikke kan levere købene inden for en rimelig tidsramme?

Relateret: Webshop | Gode grunde til at du skal have en (samt ulemper)

Gode ting at holde øje med

Hvis der er et enkelt marked der i den grad er i udvikling, så er det levering. Hvor der førhen blot var en spiller på markedet, er der i dag mange forskellige leveringsfirmaer – så hvordan ved du hvilken der passer bedst til din virksomhed? Det er her en komplet fragtløsning som eksempelvis Webshipper kommer ind i billedet.

Den største fordel for dig som webshopejer er nemlig, at du kun skal bestille din fragt et sted. De fleste fragtløsninger kan nemt integreres med den platform din webshop er på.

Gør leveringen til en del af den gode kundeoplevelse

Hvis din primære omsætning kommer fra online salg, hvorfor så ikke gøre hele oplevelsen for kunden superlækker? Hvordan kan kunden få en fed oplevelse, eller komme i særlig godt humør når de modtager en pakke fra din virksomhed? Måske skal ordren pakkes flot ind – eller hvad hvis du skrev en kort, personlig hilsen og lagde den med i bestillingen?

Når vi sælger online har vi ikke den samme nære kundekontakt, som en fysisk butik, så gør gerne en ekstra indsats for dine kunder i webshoppen. Når man føler sig godt behandlet der hvor man handler, er der nemlig stor sandsynlighed for, at netop det er et sted, man vil handle igen.

Relateret: Vælg en fornuftig webshopløsning

Startup Consulting