Udstyr som du har brug for til din startup

Udstyr, som du har brug for, til din startup!

Denne artikel er sponsoreret.

Når du skal starte din virksomhed og ansætte dine første medarbejdere, er der visse elementer, som du bør investere i. Der er mange forskellige ting til kontoret, som hurtigt går over hovedet på dig – du har jo så meget at se til! Dog er det vigtigt at huske, at dine ansattes komfort er værd at prioritere. Yderligere har vi regler i Danmark, som beskytter ansatte og det er din pligt som arbejdsgiver, at gøre dit bedste for at følge disse regler.

Læs med i artiklen for at finde ud af, hvor du skal huske at prioritere din startups kontor-investeringer.

Relateret: Opstart af virksomhed i 10 trin

Hæve/sænke borde

Først og fremmest er det vigtigt at investere i hæve/sænke borde, hvis dine medarbejdere skal sidde ned i mange timer. Med hæve/sænke borde kan dine medarbejdere 1) tilpasse bordets højde personligt til dem, så de undgår at få ondt i nakken og 2) hæve bordet så meget, at de kan arbejde ved computeren stående.

Ved brug af hæve/sænke borde kan dine medarbejdere opnå en bedre komfort, idet de kan variere deres arbejdspositioner. Det er uden tvivl sundt at veksle imellem at kunne sidde og stå i løbet af arbejdsdagen.

Tastatur og computermus

Foruden at investere i hæve/sænke borde, er det vigtigt, at du investere i tastaturer og computermuse, som er af god kvalitet. Dine medarbejders arbejdskvalitet kan hurtigt falde, hvis de konstant skal døje med en computermus, som ikke virker korrekt eller et tastatur, som larmer for meget.

Hvis du har brug for inspiration, findes der rigtig mange Logitech udstyr, som kan være behjælpelige. Der findes mange forskellige, så enhver medarbejder kan få det udstyr, som passer perfekt til den individuelle person. Det er vigtigt at huske på, at ikke alle medarbejdere har samme krav til deres udstyr.

Relateret: Skær ned på dine etableringsomkostninger

Dekoration

Foruden komfort og korrekt udstyr i forhold til tastaturer og computermuse, er det vigtigt at dekorere kontoret. Du tænker måske, at det ikke er nødvendigt, men det er det bestemt. Dekoration er en undervurderet kvalitet på et kontor – og hvis der er plads i budgettet, er det bestemt værd at prioritere.

Mange oplever at planter kan være med til at gøre ens miljø bedre og generelt forbedre atmosfæren i rummet – både i forbindelse med at rummet bliver hyggeligere, men nogle planter forbedrer bogstavelig talt luftkvaliteten i rummet. Herunder er planten “Svigermors skarpe tunge” et godt eksempel! Du kan derfor med fordel fylde kontoret med nogle af disse.

Relateret: Etableringsbudget | En begynderguide | 2022

Startup Consulting