skabelon til forretningsplan

Skabelon til forretningsplan

Du er her, fordi du har brug for en skabelon til forretningsplan, så du selvfølgelig kan skrive din virksomheds forretingsplan. Det kan jeg sagtens hjælpe dig med. Men ikke nok med det, så kan jeg også hjælpe dig med en artikel, der fortæller dig, hvordan du skal skrive det. Se nedenunder for link til artiklen.

En forretningsplan er et meget vigtigt dokument. Måske ikke så meget for dig, hvis du synes, at den ikke er vigtig, fordi du har det hele i hovedet. Men du er her af en grund. Måske fordi du skal skrive den for en bank, for du er i gang med at søge lån eller en erhvervskonto. Eller måske til en investor, der skal investere penge i din virksomhed. I den henseende er en forretningsplan meget vigtig. Og dermed behovet for en skabelon til forretningsplan.

Du kan dog gøre det meget bedre, end at bare få en skabelon til forretningsplan. For du kan nemlig også få et forretningsplanseksempel skrevet specifikt til din branche. 

Læs mere her, hvad du får ud fra at købe vores forretningsplanseksempler med skabeloner.

Relateret: Skriv din virksomheds forretningsplan

Skabelon til forretningsplan med et forretningsplanseksempel

guide til udenlandsk erhvervskonto med danske kontonumre

Forretningsplanseksempel

Ved at købe et eksemplar af vores forretningsplanseksempler får du en forretningsplan, der er skrevet specifikt til din branche.

Den vil vise dig, hvordan en forretningsplan fra din branche skal se ud som og hvad indholdet skal være. Og den er selvfølgelig skrevet af en professionel rådgiver, der har skrevet hundredevis af forskellige forretningsplaner.

Forretningsplanseksemplet er også selvfølgelig inspireret af virkelige eksemplarer fra den virkelige verden. Så du kan også bruge det til at søge inspiration til din egen virksomheds vækst.

Og ikke mindst får du naturligvis din egen skabelon til forretningsplan, som du kan bruge til at skrive dit eget eksemplar til din virksomhed.

Skabelon til forretningsplan

Som nævnt får du en skabelon til forretningsplan med i købet. Den kan du bruge til at skrive dit eget eksemplar til din virksomhed.

Forretningsplansskabelonen kommer til at gøre dit arbejde meget nemmere og meget hurtigere. Og endnu bedre med det forretningsplanseksempel, du får med, samt artiklen, du kan bruge til at skrive planen med, vil din opgave blive meget nemmere, end det vil være uden. Især hvis du aldrig nogensinde har skrevet en før, endda måske aldrig har hørt om forretningsplaner før.

Så vores skabelon til forretningsplan, samt alt det, der følger med, vil gøre din opgave og dit liv meget nemmere. Gør dig selv en tjeneste og køb et eksemplar.

Køb din forretningsplanspakke her

199,00 kr. inkl. moms

199,00 kr. inkl. moms

199,00 kr. inkl. moms

199,00 kr. inkl. moms

199,00 kr. inkl. moms

199,00 kr. inkl. moms

199,00 kr. inkl. moms

199,00 kr. inkl. moms

199,00 kr. inkl. moms

199,00 kr. inkl. moms

199,00 kr. inkl. moms

199,00 kr. inkl. moms

Foretrækker du at en anden udfører arbejdet for dig?

startup consulting logo ny 360x120

Du kan selvfølgelig også springe det hele over. Slippe for arbejdet. Slippe for om det arbejde er udført godt nok. Du kan få en professionel rådgiver skrive din forretningsplan i stedet for.

Dermed sparer du for tvivl, tid og ikke mindst hovedpine ved at skille dig selv af med arbejdet.

Ved at få Startup Consulting, der har skrevet alle vores forretningsplanseksempler og skaffet os de skabeloner til forretningsplan, som du kan købe her hos Startup Magazine, får du ikke kun en forretningsplansskribent. Du får også en virksomhedsrådgiver.

Mens han eller hun er i gang med at skrive din virksomheds forretningsplan for dig, kommer I igennem alle områder i din virksomhed. Og dermed også masser af mulighed for sparring og rådgivning fra din rådgiver.

Og hvis du er i gang med at skrive en forretningsplan, fordi du er i gang med at søge en erhvervskonto, kan Startup Consulting hjælpe dig med hele processen.

Udenlandsk bank med danske kontonumre

Eller så kan du vælge at slippe for alt det med forretningsplaner, skabelon til forretningsplan, forretningsplanseksempler, osv.

Du kan i stedet for en udenlandsk erhvervskonto med danske kontonumre. Udenlandske banker kræver ikke forretningsplaner. Deres krav er slet ikke så store som de danske bankers ditto. Dermed kan du meget nemmere, og faktisk meget hurtigere, få en erhvervskonto.

Og med de meget eftertragtede danske kontonumre, kan du drive din virksomhed som alle andre med danske erhvervskonti. Lyder det godt? Køb vores guide til udenlandsk bank med danske kontonumre og start din proces i dag!

Startup Consulting