startupconsulting.dk - frugtordning.dk

Sådan finder I den perfekte madordning til jeres virksomhed

Der er mange gode grunde til at have en madordning. Men hvordan finder man frem til den rette for din virksomhed. Dette kan du lære mere om her.

Relateret: Har du overvejet dette i dit opstartsprojekt?

Hvilken slags mad ønsker I?

Det vigtigste spørgsmål i forhold til den rigtige madordning for jer er, hvilken slags mad vil I have. Mange madleverandører tilbyder madordninger med forskellige temaer, så I kan sagtens finde noget, som falder i jeres smag. Det handler bare om at undersøge markedet, indtil I finder det rette mad for jer. Og mulighederne stopper ikke kun ved frokostordning. Hvis I ønsker nogle lækre snacks i løbet af dagen, kan I også købe en Frugtordning til virksomheder som FrugtKurve og FirmaFrugt. FrugtKasser og frugtlevering erhverv.

Hvor ofte vil I have det?

Mange virksomheder får leveret mad alle hverdage og det giver også god mening, da de fleste mennesker arbejder fra mandag til fredag. Men måske fungerer jeres virksomhed på en anden måde. Det kan være, at I opererer efter en 4-dages uge, hvor der ikke er folk på kontoret en af dagene. Uanset hvad grunden måtte være, er det ikke nogen hindring for langt de fleste madleverandører. Derfor kan I sagtens nyde en almindelig frokostordning, selvom I arbejder på en anderledes måde.

Hvad er budgettet?

Hvor stor er jeres virksomhed og hvor mange penge vil I overhovedet bruge på en madordning. Der kan nemlig være stor forskel på virksomheder. Mange virksomheder har kun en håndfuld ansatte, hvilket måske har en indflydelse på den rette madordning. På den anden side kan man mene, at en stor virksomhed med mange ansatte måske har bedst gavn af at ansætte deres egen kok til at lave mad. Det er svært at give et entydigt svar på den bedste løsning, så tal med dine medarbejdere og find frem til den bedste løsning for jer.

Læs også: Forslag til at dekorere din butiks ydre

Startup Consulting