Tips til dig, der mangler en midlertidig kassevogn i dit firma

Tips til dig, der mangler en midlertidig kassevogn i dit firma

Denne artikel er sponsoreret.

Der kan opstå situationer, hvor du får brug for at leje en kassevogn til dit firma i en periode. Det kan f.eks. være, at du har ansat en ny medarbejder, som skal bruge en kassevogn. Her kan du med fordel leje en vogn i en periode, indtil du kan købe eller lease en.

Hvis du har intentioner om at leje en varevogn, er der flere ting, du bør tage højde for. Dette gør sig gældende, uanset om du skal bruge den i kort eller lang tid. Især i tilfælde af, at det kun er midlertidig leje, er det vigtigt at tage højde for flere ting.

Relateret: De typiske udgifter ved leasing af varevogn

Find ud af, hvor længe du skal bruge den

Da der er tale om midlertidig leje, skal du helst have en idé om, hvor længe du skal bruge den. Er der f.eks. tale om en periode på over et år, kan køb eller leasing være en bedre løsning. Er der derimod blot tale om et par måneder, vil langtidsleje som regel være det rette.

Ved du, hvor lang tid du skal bruge den, får du også lettere ved at indhente tilbud. De fleste firmaer giver nemlig tilbud ud fra, hvor længe du skal have varevognen. Derfor kan du ende med at betale for en længere lejeperiode, end du egentlig får brug for.

Overvej dine behov

Når det kommer til leje af kassevogn, er det også vigtigt at have et klart billede af dine behov. Det skyldes, at det ikke vil være alle modeller, der egner sig til det tiltænkte formål. Skal den f.eks. bruges af et flyttefirma, kan det være en fordel at vælge en kassevogn med lift.

Er det derimod en kassevogn, der skal bruges til et tømrer- eller VVS-firma, så er behovet et helt andet. Derfor gør du klogt i at overveje, hvad den skal bruges til. Dermed kan du garantere, at du ikke vælger en kassevogn, der ikke kan dække dine behov.

Lej den hos et lokalt firma

Når du lejer en kassevogn, skal den også afleveres igen. Derfor er det fornuftigt at leje den hos et lokalt firma, så der ikke bliver for meget kørsel involveret. Ligeledes vil det også betyde en besparelse i forhold til antal kørte kilometer, hvilket du også skal holde øje med.

Der findes firmaer, der udlejer kassevogne landet over. Derfor bør du også kunne finde et firma, der holder til i dit lokalområde. Dog er det vigtigt at understrege, at prisen også er vigtig at holde øje med. Kan du spare penge ved at køre lidt længere, er det som regel værd at gøre.

Læs også: Er du iværksætter? Sørg for, at der er styr på dit it

Startup Consulting