De bedste kortterminaler i Danmark

De bedste kortterminaler i Danmark

Kortterminaler er ekstremt vigtige i vores tid, hvis man har en butik, salon, værtshus, restaurant, pizzeria eller lignende, hvor man skal kunne tage imod kundernes betalinger.

Kontanter er en uddøende betalingsmetode. Kunderne bruger kontanter i hurtigt faldende grad. Hvert år falder brugen af kontanter stort. Kun 12% af alle betalinger i alle handler i Danmark blev udført ved brug af kontanter, viser en undersøgelse fra Nationalbanken.

Og vi kan kun forestille os, at tallet er faldet lige siden da. Og det handler ikke engang meget om alder. Undersøgelsen viser også at selv seniorer betaler med kontanter i hastigt faldende grad.

For at kunne imødekomme kundernes betalingsmetodefavoritter, skal du have en kortterminal. Dine kunder skal kunne betale med deres kort, for eksempel MasterCard og Visa, og andre betalingsmetoder som MobilePay.

Læs herunder, hvilke kortterminaler, der er de bedste.

Relateret: De bedste betalingsløsninger til din webshop

Hvad er en kortterminal?

En kortterminal er et elektronisk apparat, der bruges til betaling af varer og ydelser i butikker, saloner, værtshus, restauranter, pizzeriaer, taxaer eller lignende.

Kortterminaler giver mulighed for at en kunde betaler en sælger uden brug af kontanter. Betalingsmetoderne kan for eksempel være:

 • Betalingskort (Debet- og kreditkort)
  • MasterCard
  • Visa
  • Visa/Dankort
  • Diners Club
  • American Express
  • Discover
  • JCP
  • Og mange flere
 • Smartphone apps
  • MobilePay
  • Apple Pay
  • GPay
  • Samsung Pay

Liste over kortterminaludbydere

Der findes mange forskellige udbydere her i Danmark og det giver dig derfor mange muligheder. Det handler bare om at vælge den helt rigtige løsning til din virksomhed.

Nets

Nets er nok den mest kendte betalingsløsningsudbyder her i Danmark. Deres betalingsterminaler er også en af de mest populære løsninger, der bliver brugt af de danske butikker.

Zettle

Zettle er en betalingsløsning lavet af PayPal fra USA. Zettle er som Nets en af de mest populære udbydere her i Danmark.

Worldline (Tidligere. Bambora)

Worldline (Tidligere kendt som Bambora) er et svensk selskab med betalingsløsninger til både fysiske butikker og online butikker.

Verifone

Verifone er et amerikansk selskab, der tilbyder forskellige betalingsløsgninger.

Viva Wallet

Viva Wallet tilbyder forskellige betalingsløsninger, herunder kortterminaler, og har en dedikeret konto til dig med MasterCard. Kontoen er ikke en regulær erhvervskonto.

myPOS

Med MyPOS får du mange muligheder indenfor betalingsløsninger, samt en udenlandsk erhvervskonto, der bliver leveret af moderselskabet iCard, på samme sted.

Flatpay

Flatpay er en dansk udbyder, der påstår at have markedet billigste løsninger til butikker som din.

S5

S5 er en af de nyere danske udbydere, der tilbyder alle slags betalingsmetoder til din kortterminal.

Loomis-Pay er en relativ ny udbyder på markedet. Loomis-Pay er en del af Loomis-koncernen, der er en af verdens største udbydere i kontanthåndteringsservices.

Kortterminal og erhvervskonto

Hvis du skal have en kortterminal eller hvilken en som helst betalingsløsning, skal du have en erhvervskonto. 

Når dine kunder har betalt for de varer, du har solgt dem, bliver pengene nemlig ikke overført direkte til dig. De bliver samlet først på din konto hos din valgte udbyder og bliver derefter overført til din virksomheds konto.

Du kan ikke bruge en privat konto, da stort set alle banker forbyder brug af privat konto til erhverv.

Du kan derimod bruge en dansk eller en udenlandsk erhvervskonto.

Relateret: Betalingsløsninger til Woocommerce webshops

Dansk erhvervskonto

Hvis du har en dansk erhvervskonto, er dine muligheder ubegrænset. Visse udbydere tillader kun brug af danske kontonumre, når de skal lave overførsler til deres kunders konti.

Med en dansk erhvervskonto kan du dermed frit vælge mellem dine valgmuligheder, som du kan se ovenover.

Relateret: Den bedste guide til erhvervskontoansøgninger

Udenlandsk erhvervskonto

Hvis du har svært ved at få en dansk erhvervskonto i en dansk bank, som så mange iværksættere også oplever for tiden, har du mulighed for at benytte udenlandske banker.

Dine valgmuligheder vil være færre, men du vil stadigvæk kunne drive din virksomhed uden en dansk bank.

Relateret: Kan du ikke få en erhvervskonto? Det her skal du gøre

Udenlandsk erhvervskonto med danske kontonumre

Hvis du vil udenom de danske bankers høje krav, men vil stadigvæk gerne have danske kontonumre, har du stadigvæk en mulighed for at få disse eftertragtede kontonumre.

Startup Consulting er partner med en udenlandsk bank med danske kontonumre. Og vi kan hjælpe dig på to forskellige måder:

 • Du kan købe vores e-bog og klare ansøgningen selv
 • Eller så kan du hyre os til at hjælpe dig, hvor vi sørger for ansøgningen i samarbejde med dig og hvor du for eksempel undgår at skulle have et videosamtale, før banken accepterer din ansøgning

Skal du have hjælp til valg og ansøgning af kortterminaler?

Startup Consulting er iværksætternes rådgivningsvirksomhed indenfor betalings- og bankløsninger. Vi kan hjælpe dig med at vælge den helt rigtige kortterminal, der passer bedst til din virksomhed og økonomi.

Vi hjælper også dig med at finde en bankløsning, i form af danske og udenlandske erhvervskonti, hvis du har brug for det. Det er nemlig meget vigtigt, at du skal kunne modtage dine kunders betalinger, så du selv kan betale dig selv og dine leverandører.

Kontakt os i dag og få mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed!

Startup Consulting