Skal firmaet have sin første hjemmeside Brug Umbraco

Skal firmaet have sin første hjemmeside? Brug Umbraco

Denne artikel er sponsoreret.

På et tidspunkt skal din nystartede virksomhed have en hjemmeside op at stå, og sådan én kan du lave med Umbraco, der er et CMS (content management system). Eller: Det behøver ikke være dig, der sætter hjemmesiden op. Du kan få både backend- og frontend-arbejdet udført af andre, som efter en snak med dig laver en webside, der visuelt som funktionelt lever op til dine forventninger.

Relateret: Hjemmeside til virksomhed | 7 gode grunde til at du skal have en

Du ender stadigvæk som administrator

Selvfølgelig ender det med at være dig eller en ansat i firmaet, der skal være administrator på din webside og stå for at udgive og redigere indhold i form af fx blogindlæg. Så du kan derfor ikke slippe helt for at sætte dig ind i systemet. Men en Umbraco-udvikler kan lave alt benarbejdet, så du får en fuldt ud funktionel hjemmeside til websalg. Men hvorfor lige vælge Umbraco over de andre CMS’er?

Hvorfor vælge Umbraco? Det er et fleksibelt CMS-system

Umbraco egner sig godt til e-commerce og er open source-software. Sidstnævnte udtryk betyder, at systemet ikke er proprietær software og derfor ikke er så svært at udvide med såvel integrationer som udvidelser fra tredjepart. Chancen for, at din Umbraco-side kommer til at mangle funktioner, du ønsker af den, bliver derfor små. Og du kan sagtens betale andre for at lave nye udvidelser til dig.

Umbraco-specialister har også forstand på SEO

Når du lige har startet din virksomhed op, skal du virkelig kæmpe for at blive vist i søgeresultater på fx Google. Umbraco CMS er imidlertid et godt CMS-system til SEO, altså søgemaskineoptimering. Er du til sinds at lægge mange kræfter i en god SEO-strategi, kan Umbraco-udviklere faktisk også hjælpe dig her. De kender systemet indgående og ved, hvad der teknisk kan gøres for at optimere en side.

Vil du have en hjemmeside, du kan sælge produkter fra? Få den sat op i Umbraco CMS.

Relateret: 8 myter om SEO

Startup Consulting