Erhvervskonto til kiosker med spil og spillehaller

Erhvervskonto til kiosker med spil og spillehaller

Det er ikke nemt at få en erhvervskonto nu til dags og det gælder især for spillehaller og kiosker,  pølsebarer og værtshuse, der også har spilleautomater stående i deres lokationer.

Det er svært nok allerede for alle andre, men disse slags virksomheder har det endnu sværere. Forskellen mellem andre virksomheder og spillehaller og andre virksomheder, der tilbyder spil og spilleautomater, er at bankerne ikke er altid glad for alle de kontanter, som disse virksomheder modtager.

Det bunder i hvidvaskloven, der har gjort det ekstremt svært for danske iværksættere og erhvervsdrivende selvstændige at få fat i en erhvervskonto.

Men der findes håb for alle, der er dristige nok til at starte deres egen virksomhed, men også for dem, der har drevet deres virksomheder i mange og måske mistet deres erhvervskonti.

Læs mere her om, hvad vi kan hjælpe dig med, så din spillehal eller forretning med spilleautomater kan få en erhvervskonto.

Relateret: Kan du ikke få en erhvervskonto? Det her skal du gøre

Hvorfor er det så svært at få en erhvervskonto for spillehaller og andre forretninger med spilleautomater?

en spillehal eller kiosk, værtshus eller pølsebar, der har spilleautomater mangler erhvervskonti 2

Vi skal ikke så mange år tilbage, hvor de allerfleste bankkunder blot kunne ringe eller vedlægge deres bankrådgivere et visit, så var der gået et par timer også havde man en erhvervskonto. Sådan er det desværre ikke længere for næsten alle nu til dags.

Den primære grund til det er Hvidvaskloven, der blev opdateret og gennemgik en stor transformation et par år siden. Nu skulle advokater, revisorer og ikke mindst også banker holde øje med deres kunders økonomiske aktiviteter for at forhindre hvidvask og andre ulovligheder.

Det betød for bankerne, at de var nødt til at bruge mandskabstimer på at holde øje med nævnte aktiviteter. Og mandetimer betyder selvfølgelig penge. Det koster simpelthen bankerne mange penge at have en erhvervskonto åben for en erhvervskunde.

Det har gjort at danskernes krav til potentielle erhvervskunder er blevet sværere og flere.

Men så har vi spillehaller og kiosker, værtshuse og pølsevogne, der har spilleautomater. Hvorfor er det sværere for dem? Det korte svar er kontanter. Spilleautomater modtager rigtig mange af dem. Kontanter kan ikke spores tilbage til oprindelsen som man kan med elektriske pengeoverførsler. Så bankerne kan aldrig vide, hvor kontanterne kommer fra, og dermed kan de ikke udføre deres arbejde og finde ud af, hvorvidt der er sket ulovligheder eller ej.

Lige den usikkerhed om, hvor kontanterne stammer fra, er det, der holder dem tilbage fra at åbne erhvervskonti til spillehaller, kiosker, værtshuse eller pølsebarer med spilleautomater.

Hvordan løser man problemet med kontanterne?

en spillehal eller kiosk, værtshus eller pølsebar, der har spilleautomater mangler erhvervskonti

Der findes to forskellige løsninger, du kan gøre brug af.

Kontantløse spilleautomater

Du kan løse bankernes problemer med kontanter ved at fjerne dem helt fra dine spilleautomater. Tænk, en spillehal eller kiosk, værtshus eller pølsebar, der har spilleautomater, helt uden kontanter. 

Det kan sagtens lade sig gøre, da kontantløse automater vinder markedsandele hver dag. Det er fordelsagtigt for både dig og bankerne, da al den kontantbehandling undgås på den måde.

En kontantløs spillehal har meget større chance for at få en erhvervskonto, end en spillehal, der skal komme med mange kontanter hver dag til banken.

Kontanthåndteringsvirksomheder

Du behøver nødvendigvis ikke komme af med dine spilleautomater, der modtager kontanter. For der findes virksomheder, der hjælper virksomheder med kontanthåndtering.

Enkelte af disse virksomheder har endda også samarbejdsaftaler med specifikke banker, hvor du nemmere kan få en erhvervskonto.

Bankerne kan stadigvæk ikke spore, hvor pengene kommer fra, så den del er stadigvæk et problem, men de slipper for kontanthåndtering, hvilket de er glade for. Og det at have en kontanthåndteringsvirksomhed til at sørge for ens kontanter giver en lille blåstempling hos bankerne, der vinder lidt større tillid til din virksomhed.

Læs også: Driv din virksomhed uden en dansk erhvervskonto | 2023

Startup Consulting kan hjælpe dig

startup consulting logo ny 360x120

Vi fra Startup Consulting hjælper dagligt iværksættere og erhvervsdrivende selvstændige med at finde banker, der vil etablere erhvervskonti for dem. Det gør vi også selvfølgelig med spillehaller og kiosker, værtshuse og pølsebarer, der har spilleautomater.

Så hvis din virksomhed hører under kategorien og du har svært ved at finde en erhvervskonto, kan vi hjælpe dig med at øge dine chancer betragteligt.

Kontakt os i dag og tag en snak med os!

Startup Consulting