Billig gratis og hurtig erhvervskonto

Billig/gratis og hurtig erhvervskonto | Findes det?

Findes der en billig eller gratis og hurtig erhvervskonto på markedet? Det spørgsmål hører jeg ofte fra forskellige folk, der kontakter Startup Consulting.

Svaret er ikke helt altid ligetil, derfor dette blogindlæg.

Bankbranchen i Danmark har taget en stor drejning de seneste år. Det er blevet ekstremt meget sværere at overtale dem til at åbne en erhvervskonto hos dem. Og hvis man lykkes med at overtale dem, kan de sagtens kræve mange penge for etablering og derefter også drift. Det kan snildt koste flere tusinde kroner.

Deraf spørgsmålet. For det er ikke altid at iværksættere har råd til alle de gebyrer her og nu. Derfor leder de efter en billig og gerne en gratis erhvervskonto.

Derudover kan processen med en dansk bank tage flere måneder, hvis ikke over et år. Derfor ønsket om en hurtig erhvervskonto.

Så findes der en løsning? Gerne en billig eller gratis og meget gerne en hurtig erhvervskonto? Tjo, du har et par muligheder. Dem kommer vi ind på her.

Relateret: Guide til udenlandsk erhvervskonto med danske kontonumre

Løsninger til en billig/gratis og hurtig erhvervskonto

Første løsning: Din egen bank

Der, hvor du har størst chance for at få en billig (og i sjældne tilfælde gratis) og hurtig erhvervskonto er hos din egen bank. Din bank kender dig allerede, især hvis du interagerer med din bankrådgiver ofte. For eksempel hvis du har lånt penge hos banken.

Og siden de allerede kender dig, er det din største chance for at få en billig og hurtig erhvervskonto.

Hvis du derimod skal have en helt gratis erhvervskonto hos din egen bank, kræver det ofte at du har store engagementer hos banken. For eksempel et stort lån, som du afbetaler uden problemer.

Anden løsning: Udenlandske banker

De danske banker er langsomme til at åbne en erhvervskonto for ens virksomhed. De er heller ikke så billige og slet ikke gratis. Derimod er de udenlandske banker enten gratis eller billige og faktisk hurtige til at åbne en erhvervskonto for én.

Der findes mange, som du kan bruge.

En af dem er Revolut, hvor du kan få en både gratis og hurtig erhvervskonto. Der er gratis oprettelse og gratis abonnement, som du kan bruge, indtil du begynder at tjene gode penge.

Ulempen ved Revolut Business er at den ikke tilbyder danske kontonumre. Men der findes en løsning til det. Det kan du læse mere om længere nede.

Revolut Business: En gratis og hurtig erhvervskonto

Revolut Business er erhvervskontoafdelingen for banken, Revolut. Revolut er en engelsk bank med administrativt hovedsæde i Litauen, men drives fra London.

Revolut Business kan hjælpe dig med at skaffe en hurtig erhvervskonto og en gratis en af slagsen.

Selvfølgelig er der gebyrer, men oprettelsen koster ikke noget og det koster heller ikke noget, så længe du ikke bruger den. Deres ansøgningsprocesser er også meget hurtige. Så længe du er hurtig til at sende de dokumenter, de har brug for, kan processen tage fra en time til et par dage. Uger, og i nogle tilfælde måneder, hurtigere end de danske banker.

Køb og brug vores guide til din ansøgningsprocess med Revolut Business for en gnidnings- og problemfri ansøgning.

guide til etablering af Revolut Business - hovedbillede

Udenlandsk erhvervskonto med danske kontonumre

Som tidligere nævnt, så er den store ulempe ved Revolut Business, at den ikke tilbyder danske kontonumre. Men der findes en vej udenom. Der findes nemlig en udenlandsk bank, der tilbyder danske kontonumre.

Du skal betale et månedligt gebyr, men etableringen koster ikke noget, så det er en billig erhvervskonto, du får. Ansøgningsprocessen er hurtig, så du får også en hurtig erhvervskonto.

Og den største fordel er selvfølgelig de danske kontonumre, du får med erhvervskontoen. Det kan du ikke få i andre udenlandske banker. De danske kontonumre giver dig adgang til danske leverandører og kunder, der ikke kan eller må lave udenlandske overførsler.

Køb vores guide og find ud af, hvilken bank jeg snakker om, og få hjælp til ansøgningsprocessen.

Læs også: Kan man få en erhvervskonto hos Coop Bank?

guide til udenlandsk erhvervskonto med danske kontonumre
Startup Consulting