De bedste betalingsløsninger til din webshop

De bedste betalingsløsninger til din webshop

Det at prøve at finde betalingsløsninger til ens webshop kan være en vild jungle at navigere igennem. Og det kan være det, selvom der ikke findes tusindvis af muligheder. For hvad er hvad egentlig og hvem kan man stole på af udbyderne?

De fleste satser på at få Nets med det samme, da de tænker på, at de er de eneste man kan stole på. Problemet med Nets er, at du skal have en dansk erhvervskonto, før at de vil udbetale dine penge overhovedet. Mange nye iværksættere får ikke danske erhvervskonti før længe efter de har startet deres virksomheder.

En anden grund til at de automatisk vælger Nets, er muligheden for at få MobilePay som en betalingsløsning for kunderne. Nets er dog ikke den eneste betalingsløsning for webshop, hvor du kan få MobilePay. Det kan du få mange andre steder. Nets har, mod al forventning, ikke monopol på MobilePay, som de har med Dankort.

Det ender tit med at iværksætteres nye virksomheders penge bliver indefrosset hos Nets, indtil de endelig får deres danske erhvervskonti.

Relateret: Kan du ikke få en erhvervskonto? Det her skal du gøre

Også relateret: Betalingsløsninger til Woocommerce webshops

Betalingsgateway og indløsningsaftale

betalingsløsninger for webshops og woocommerce betalingsgateway og indløser 2

En betalingsløsning giver dig og din webshop mulighed for at modtage betaling fra dine kunder for de varer, du sælger i din webshop. Din webshop og dermed også din virksomhed kan derfor ikke køre uden en betalingsløsning.

En betalingsløsning er ofte delt op i to dele, når det handler om webshops: Betalingsgateways og indløsere.

Og det betyder ofte, men ikke altid, at du skal lave to forskellige aftaler.

Betalingsgateway

Betalingsgatewayen er den del af betalingsprocessen, som dine kunder kan se og bruge, når de skal betale for dine varer. Det vil sige den tekniske del, der er håndgribelig for dine kunder og dig selv. Det er der, hvor dine kunder indtaster deres betalingsinformation og bruger dem til at betale.

Der er flere forskellige betalingsgateways, som du kan bruge og der har aftaler med specifikke indløsere.

Indløsere

Indløsere er de finansielle institutioner, meget lig banker, der sørger for at modtage kundernes betaling for dig. Disse indløsere vil så derefter, i forskellige tidsrammer, overføre dine penge til din virksomheds erhvervskonto.

Der findes flere indløsere, end der er betalingsgateways i Danmark og generelt set i verden. Når det handler om indløsere, er dine muligheder derfor mere begrænsede. 

Betalingsgateway og indløser

Der findes få betalingsløsninger til webshops, der både er betalingsgateways og indløsere på én og samme tid. Disse kan og vil spare dig for at du skal lave to forskellige ansøgninger, men du kan også i flere tilfælde også være bedst tjent med to løsninger, da de i nogle tilfælde kan være billigere for dig i længden.

Betalingsløsning og erhvervskonto

betalingsløsninger for webshops og erhvervskonto

For at kunne modtage din virksomheds penge fra din valgte indlæser, skal din virksomhed have en erhvervskonto. Erhvervskontoen skal selvfølgelig stå i din virksomheds navn, før indløseren vil overføre pengene.

Nogle betalingsløsninger til webshops, for eksempel Nets, kræver danske kontonumre, før de overhovedet vil overføre dine penge. Hvis du ikke har danske kontonumre, kan du ikke modtage betaling fra dem.

Det er derfor meget vigtigt, at du allerede har styr på alle faktorer, herunder en erhvervskonto, før du kommer videre med din proces.

Hvis du har en ny virksomhed uden erhvervskonto, får du lige lidt tekst omkring dine muligheder her.

IBAN- og SWIFT-numre

IBAN- og SWIFT-numre er  internationale bankkontonumre. De er naturligvis anderledes end de danske kontonumre, men du kan lave internationale overførsler fra din danske bankkonto, da alle danske konti har også disse numre.

I relation til betalingsløsninger til webshops, er der nogle indløsere, der ikke har noget imod at overføre til IBAN- og SWIFT-konti. Så du kan sagtens i nogle tilfælde drive din webshop og din virksomhed uden danske kontonumre og dermed også uden at skulle bøvle med at ansøge til de danske banker.

Du kan endda også finde en betalingsløsning til webshops, hvor du kan modtage MobilePay-betalinger, uden at have en dansk erhvervskonto og danske kontonumre.

Danske kontonumre

Der er som nævnt nogle indløsere, som Nets, der kræver, at du har danske kontonumre for at kunne modtage betaling fra dem.

I de fleste tilfælde vil det betyde, at du skal lave en erhvervskonto i en dansk bank, der ville sikre dig danske kontonumre. Den proces kan være en meget træls en af slagsen, da det kan tage lang tid med mange afvisninger.

Jeg vil råde dig til at spørge din personlige bank først, da du har størst chance for at få en billig og hurtig erhvervskonto der. Men hvis de skulle afvise, så er du nødt til at finde en anden bank.

Men hvad hvis jeg fortæller dig, at der findes en løsning, hvor du kan få danske kontonumre uden at skulle leve op til de danske bankers høje krav til nye kunder? Det kan du læse lidt mere om som det næste.

Udenlandsk erhvervskonto med danske kontonumre

Uden danske kontonumre, er dine muligheder for betalingsløsninger begrænsede. Og uden danske kontonumre kan det også være svært at modtage betaling fra andre leverandører og samarbejdspartnere fra Danmark, da mange banker ikke tillader virksomheder at lave udenlandske overførsler.

Men der findes en løsning, hvor du kan få danske kontonumre uden at skulle opfylde de danske bankers høje krav til nye kunder og uden at skulle vente på det i flere måneder.

Det kan Startup Consulting hjælpe dig med, for vi er partner med den nævnte bank.

Kontakt os i dag og start din proces!

Betalingsløsninger til webshops

Her får du et overblik over dine muligheder.

Indløsere

Nets

Nets er uden tvivl den mest populære betalingsløsning i Danmark.

Swedbank

Swedbank er en svensk bank med filial i Danmark og tilbyder også indløsning.

Worldline (Tidl. Bambora)

Worldline (Tidligere Bambora) er en af de mest populære indløsere i Danmark.

Finaro Payments

Finaro er endnu en global indløser fra Holland, som du kan bruge i Danmark.

Stripe

Stripe er en global indløser fra USA, som du kan bruge i Danmark.

Clearhaus

Clearhaus er en af de mest populære betalingsløsninger i danske webshops.

Trust Payments

Trust Payments er en indløser fra Malta, som du også kan bruge i Danmark.

Adyen

Adyen er en global indløser fra Holland, som du også kan bruge i Danmark.

Elavon

Elavon er en indløser fra Norge, som du også kan bruge i Danmark.

Betalingsgateways

Freepay er en dansk betalingsgateway, der har de billigste løsninger i landet.

QuickPay er en af de mest populære betalingsgateways, der også har direkte forbindelse til Clearhaus.

PensoPay er en dansk betalingsgateway, der fungerer som reseller af QuickPay’s løsninger. 

reepay er en betalingsgateway, der blev skabt i Danmark, men er sidenhen blevet solgt til udenlandske investorer.

Swiipe er endnu en dansk betalingsgateway, der tilbyder betalingsløsninger ti danske brugere.

Skal du have hjælp til at finde den bedste løsning til din virksomhed?

startup consulting logo ny 360x120

Startup Consulting hjælper dagligt danske iværksættere og virksomher med at finde løsninger til deres online butikker.

Dine muligheder er mange og det kan være svært at finde ud af, hvilken løsning der er bedst for dig og din virksomhed. Vi kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning!

De forskellige indløsere er som tidligere nævnt i artiklen lidt ligesom banker, og de kan sagtens opføre sig som banker og behandle din ansøgning som en erhvervskontoansøgning. Vi ved, hvad de forskellige indløsere vil have og kender de bedste løsninger til din virksomhed!

Ikke nok med at vi finder en betalingsløsning til din webshop, så kan vi også hjælpe dig med at finde en erhvervskonto til din virksomhed.

Løsninger med dansk erhvervskonto

Vi kan finde løsninger til din virksomhed, hvis du allerede har en erhvervskonto i en dansk bank. Uden problemer.

Du har nemlig alle muligheder med en dansk erhvervskonto. Det vigtigste er, at du vælger den bedste løsning til din virksomhed.

Løsninger uden dansk erhvervskonto - Også med MobilePay

Du kan uden problemer bruge en udenlandsk erhvervskonto med forskellige indløsere. Mange indløsere udbetaler gerne til udenlandske banker, da de selv er internationale virksomheder, der dagligt laver udenlanske overførsler.

Og nogle af løsningerne har endda mulighed for at du kan bruge MobilePay uden at du selv skal lave en ansøgning til MobilePay i sig selv!

MobilePay er en ekstremt vigtig betalingsmetode for danskere og hvis du skal indtage det danske marked, er du nødt til at have det som en betalingsmulighed for dine kunder.

Udenlandsk erhvervskonto med danske kontonumre

Du kan også gå udenom de danske bankers høje krav til dig personligt og din virksomhed og skaffe en udenlansk erhvervskonto med danske kontonumre i stedet for.

På den måde får du alle muligheder som de virksomheder, der har danske erhvervskonti i danske banker. Uden at der bliver gjort forskel på at du har en udenlandsk erhvervskonto. De danske kontonumre er nemlig de allervigtigste.

Kontakt og i dag og start processen

Du kan kun få os til at hjælpe dig og starte med det samme, hvis du kontakter os!

Så kontakt os i dag og start processen med at finde en løsning til din virksomhed med det samme!

Læs også: De bedste kortterminaler i Danmark

Startup Consulting