De bedste betalingsløsninger til din webshop

Betalingsløsninger til Woocommerce webshops

Hvis du skal kunne modtage betalinger i din Woocommerce webshop, skal du have en pålidelig betalingsløsning. Det kan i sig selv være en svær omgang at prøve at finde den helt rette løsning. Der findes nemlig mange forskellige løsninger.

Mange tænker straks på Nets, når de tænker på betalingsløsninger. Det er der ikke noget galt med. De fleste kender Nets og deres løsninger. De er trods alt en af de største, hvis ikke største, udbydere på markedet. Mange andre vælger at bruge Nets i den tro, at de er den eneste udbyder, der tilbyder MobilePay. Det er langt fra sandheden.

Problemet kan dog være, at Nets kun udbetaler til danske kontonumre. Og det er et problem, da mange iværksættere og virksomheder har svært ved at få danske erhvervskonti.

Hvis du ikke har en dansk erhvervskonto, skal du ikke være bekymret. Du kan stadigvæk finde en betalingsløsning til din Woocommerce webshop. Du har endda stadigvæk mulighed for at få Nets, selv hvis du ikke kan få en dansk bank til at åbne en erhvervsokonto til din virksomhed.

Relateret: De bedste betalingsløsninger til din webshop

Betalingsgateway og indløsningsaftale

betalingsløsninger for webshops og woocommerce betalingsgateway og indløser 2

Betalingsløsninger gør det muligt for dig og din Woocommerce webshop at modtage betaling fra dine kunder. En betalingsløsning er dermed ekstremt vigtigt for at du kan drive din virksomhed og din Woocommerce webshop.

Uden en betalingsløsning, vil det bliver meget svært at drive din webshop. Det er derfor meget vigtigt, at du finder en løsning hurtigst muligt.

En betalingsløsning er ofte delt op i to dele, når det handler om Woocommerce webshops og webshops generelt set: Betalingsgateways og indløsere.

Og det betyder ofte, men ikke altid, at du skal lave to forskellige aftaler med forskellige udbydere.

Indløsere

En indløser er lidt ligesom en bank; det er en finansiel institution, der modtager pengene, som dine kunder overfører til dig med deres betalingsmetodevalg. Du får dermed ikke dine penge direkte fra dine kunder, da du skal have dem fra en indløser.

Nogle indløsere tilbyder også betalingsgateways, så du ikke skal lave to forskellige aftaler med to forskellige udbydere.

Betalingsgateway

En betalingsgateway er den tekniske del af den samlede betalingsløsning. Det er den del, som dine kunder kan se, når de skal betale. Det vil sige det program, der bliver brugt til at modtage kundernes betalingsinformationer og sende dem videre til indløseren. 

De fleste betalingsgateways bruger specifikke, ofte ikke kun en enkelt én, indløsere, som de selv har aftaler med.

Betalingsgateway og indløser

Der findes få betalingsløsninger til Woocommerce webshops, der både er betalingsgateways og indløsere. Disse kan og vil spare dig for at du skal lave to forskellige ansøgninger, men du kan også i flere tilfælde også være bedst tjent med to løsninger, da de i nogle tilfælde kan være billigere for dig i længden og måske endda kan tilbyde dig bedre support.

Betalingsløsninger og erhvervskonti

betalingsløsninger for webshops og erhvervskonto

Din virksomhed skal have en erhvervskonto for at have mulighed for at dens indløser skal kunne overføre virksomhedens penge til den.

Danske indløsningsudbydere kræver oftest at din virksomheds erhvervskonto skal have danske kontonumre. Hvis du ikke har disse, vil de indefryse din virksomheds penge, indtil du kan fremskaffe danske kontonumre.

Det er derfor meget vigtigt, at du allerede har styr på alle faktorer, herunder en erhvervskonto, før du kommer videre med din proces.

Har din virksomhed ikke en erhvervskonto endnu, kan du læse lidt mere om dine muligheder nedenunder.

IBAN- og SWIFT-numre: Udenlandsk banker

En mulighed er at du finder en udenlandsk bank, der vil etablere en erhvervskonto til din virksomhed. Med en udenlandsk bank får du oftest IBAN- og SWIFT-numre i din erhvervskonto.

SWIFT-systemet bliver brugt internationalt af mange lande verden rundt. Ved brug af systemet, kan du lave internationale og nationale overførsler.

Du kan finde flere betalingsløsningsudbydere, der ikke har nogle problemer med at overføre til udenlandske erhvervskonti, til Woocommerce webshops. I nogle tilfælde kan du endda finde udbydere, der også tilbyder tilknytning af MobilePay.

Danske kontonumre

Nogle specifikke og ofte attraktive udbydere til Woocommerce webshops kræver som tidligere nævnt, at din virksomhed har danske kontonumre. For eksempel Nets

Umiddelbart betyder det, at du skal have fat i en dansk bank. Det ville selvfølgelig skaffe dig de meget vigtige danske kontonumre.

Jeg vil råde dig til at spørge din personlige bank først, da du har størst chance for at få en billig og hurtig erhvervskonto der. Men hvis de skulle afvise, så er du nødt til at finde en anden bank.

Det kan dog være en svær sag, hvis din egen bank skulle afvise din ansøgning. Mange iværksættere har det svært ved at overtale de danske banker om at åbne en erhvervskonto for deres virksomheder.

Men hvad hvis jeg fortæller dig, at der findes en løsning, hvor du kan få danske kontonumre uden at skulle leve op til de danske bankers høje krav til nye kunder? Det kan du læse lidt mere om som det næste.

Udenlandsk erhvervskonto med danske kontonumre

Uden danske kontonumre, er dine muligheder for betalingsløsninger begrænsede. Og uden danske kontonumre kan det også være svært at modtage betaling fra andre leverandører og samarbejdspartnere fra Danmark, da mange banker ikke tillader virksomheder at lave udenlandske overførsler.

Men der findes en løsning, hvor du kan få danske kontonumre uden at skulle opfylde de danske bankers høje krav til nye kunder og uden at skulle vente på det i flere måneder.

Det kan Startup Consulting hjælpe dig med, for vi er partner med den nævnte bank.

Kontakt os i dag og start din proces!

Betalingsløsninger til Woocommerce webshops

Her får du et overblik over dine muligheder.

Indløsere

Nets

Nets er uden tvivl den mest populære betalingsløsning i Danmark.

Swedbank

Swedbank er en svensk bank med filial i Danmark og tilbyder også indløsning.

Worldline (Tidl. Bambora)

Worldline (Tidligere Bambora) er en af de mest populære indløsere i Danmark.

Finaro Payments

Finaro er endnu en global indløser fra Holland, som du kan bruge i Danmark.

Stripe

Stripe er en global indløser fra USA, som du kan bruge i Danmark.

Clearhaus

Clearhaus er en af de mest populære betalingsløsninger i danske webshops.

Trust Payments

Trust Payments er en indløser fra Malta, som du også kan bruge i Danmark.

Adyen

Adyen er en global indløser fra Holland, som du også kan bruge i Danmark.

Elavon

Elavon er en indløser fra Norge, som du også kan bruge i Danmark.

Betalingsgateways

Freepay er en dansk betalingsgateway, der har de billigste løsninger i landet.

QuickPay er en af de mest populære betalingsgateways, der også har direkte forbindelse til Clearhaus.

PensoPay er en dansk betalingsgateway, der fungerer som reseller af QuickPay’s løsninger. 

reepay er en betalingsgateway, der blev skabt i Danmark, men er sidenhen blevet solgt til udenlandske investorer.

Swiipe er endnu en dansk betalingsgateway, der tilbyder betalingsløsninger ti danske brugere.

Skal du have hjælp til at finde den bedste løsning til din virksomhed?

startup consulting logo ny 360x120

Startup Consulting hjælper dagligt danske iværksættere og virksomher med at finde løsninger til deres online butikker og herunder også Woocommerce webshops (Startup Consultings egen webshop er bygget ved brug af Woocommerce).

Dine muligheder er mange og det kan være svært at finde ud af, hvilken løsning der er bedst for dig og din Woocommerce webshop. Vi kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning! Uden tvivl!

De forskellige indløsere er som tidligere nævnt i artiklen lidt ligesom banker, og de kan sagtens opføre sig som banker og behandle din ansøgning som en erhvervskontoansøgning. Vi ved, hvad de forskellige indløsere vil have og kender de bedste løsninger til din Woocommerce webshop!

Ikke nok med at vi finder en betalingsløsning til din webshop, så kan vi også hjælpe dig med at finde en erhvervskonto til din virksomhed.

Løsninger med dansk erhvervskonto

Vi kan finde løsninger til din virksomhed og Woocommerce webshop, hvis du allerede har en erhvervskonto i en dansk bank. Der er ingen barrierer der!

Alle indløsere og betalingsgateways kan du frit vælge imellem.

Hvis du ikke har en dansk erhvervskonto og vil have en, kan vi også hjælpe dig med at skaffe en. Du skal bare være obs på, at det er den dyre og mest langvarige løsning i forhold til at skaffe en udenlandsk erhvervskonto med danske kontonumre. Men nogle foretrækker en løsning med en dansk bank på grund af den personlige betjening og måske mulighed for at få kredit eller et lån hos banken.

Løsninger uden dansk erhvervskonto - Også med MobilePay

Du kan uden problemer bruge en udenlandsk erhvervskonto med forskellige indløsere til Woocommerce webshops. Mange indløsere udbetaler gerne til udenlandske banker, da de selv er internationale virksomheder, der dagligt laver udenlanske overførsler.

Og nogle af løsningerne har endda mulighed for at du kan bruge MobilePay uden at du selv skal lave en ansøgning til MobilePay i sig selv!

MobilePay er en ekstremt vigtig betalingsmetode for danskere og hvis du skal indtage det danske marked, er du nødt til at have det som en betalingsmulighed for dine kunder.

Udenlandsk erhvervskonto med danske kontonumre

Du kan også gå udenom de danske bankers høje krav til dig personligt og din virksomhed og skaffe en udenlansk erhvervskonto med danske kontonumre i stedet for.

På den måde får du alle muligheder som de virksomheder, der har danske erhvervskonti i danske banker. Uden at der bliver gjort forskel på at du har en udenlandsk erhvervskonto. De danske kontonumre er nemlig de allervigtigste. Det vil åbne alle muligheder for din Woocommerce webshop og virksomhed.

Kontakt og i dag og start processen

Du kan kun få os til at hjælpe dig og starte med det samme, hvis du kontakter os!

Så kontakt os i dag og start processen med at finde en løsning til din virksomhed med det samme, så du kan begynde at modtage betalinger i din Woocommerce webshop!

Læs også: De bedste kortterminaler i Danmark

Startup Consulting