fbpx
startup_consulting

Anmod om at blive kontaktet

Vi ringer dig hurtigst muligt op!

Ole Kristiansen
Indehaver og rådgiver
+4593946650
[email protected]

Modtag din rådgivning i dag!

Du kan allerede i dag modtage din hjælp om det er til din forretningsplan, erhvervskontoansøgning eller deltagelse i vores populære gruppeforløb for iværksættere, der vil starte deres virksomhed op. Den indledende samtale er selvfølgelig gratis, hvor vi sammen finder ud af, hvad vi kan hjælpe dig med.

Din egen unikke, professionelle forretningsplan kan du få lavet færdig indenfor få dage. Få din erhvervskontoansøgning optimeret og få hjælp til at vælge en bank, der passer til din profil. Eller deltag i vores gruppeforløb for iværksættere. 

Startup Consulting er til for at hjælpe iværksættere som dig at få den bedste start som overhovedet muligt.

Nogle af de kunder, vi har hjulpet

Dine kundefordele - Spar penge hos vores samarbejdspartnere

Stolt Finklusiv Partner

Finklusiv | Hjælper flygtninge

Finklusiv hjælper flygtninge, der bor i Danmark med deres erhvervskontoansøgninger.

Det er svært at få etableret en erhvervskonto i dagens Danmark. Det gør det svært at realisere ens iværksætterdrømme, især hvis man er en flygtning, der er flyttet til landet.  Og endnu sværere, hvis man bor i Danmark som flygtning.  Derfor hjælper Finklusiv flygninge, der bor i Danmark, med at realisere deres drømme ved at støtte dem i processen i at få etableret en erhvervskonto sammen med deres bankpartner, Andelskassen Oikos. Hos Startup Consulting er vi stolte af at hjælpe iværksættere med at finde den rigtige bank og sende den bedst optimerede ansøgning. Men hvis du har status som flygtning i Danmark og har svært ved at finde den rette bank, hvor du kan åbne din erhvervskonto eller tage et lån for virksomheden, vil vi referere dig til vores partnere hos Finklusiv, som har en stor erfaring i finansiel inklusion, mikroøkonomi og gør et fantastisk arbejde i det område.

Startup Consulting | Din online rådgiver

Vores fornemste formål er at hjælpe iværksættere og erhvervsdrivende selvstændige med at trives og vækste!
Startup Consulting skriver ikke kun forretningsplaner, men yder også forretningsplansrådgivning. 

Hos Startup Consulting kan du få hjælp til forretningsplaner og sparring til overkommelige priser.  Vores rådgivning foregår udelukkende online. Det vil sige via Facetime, Skype, e-mail og endda telefonisk, hvis du foretrækker det. 

Kontakt os og find ud af, hvad vi kan tilbyde dig. Helt uforpligtende! 

Overtal af virksomheder vækster med planer

En undersøgelse af Washington State University viste, at 64% af virksomhedsejere, der har en forretningsplan, kunne år for år vækste, mens kun 43% af virksomhedsejerne uden en plan kunne opnå det samme.

Kilde: nordea.dk/erhverv/din-virksomhed/starte-virksomhed/planlaegning-af-forretning-og-budget.html

Det er nemmere at få finansiering med en plan

Ifølge undersøgelse lavet af Palto Alto viste, at iværksættere opnår både lån og investeringskapital dobbelt hyppigere, når de har lavet en plan i forvejen, end iværksættere, der ikke havde planer.

Kilde: https://timberry.bplans.com/real-data-on-the-success-of-business-planning/

research

Forretningsplaner

Modtag din hjælp til forretningsplanen i dag. Din rådgiver skriver forretningsplanen for dig og laver de nødvendige budgetter, du skal have med i planen. Udover at din rådgiver hos Startup Consulting skriver din plan for dig, modtager du rådgivning, så du samtidigt kan udvikle dine idéer og din virksomhed. Vi er nemlig ikke kun skribenter, men også rådgivere.

Din forretningsplan bliver lavet med formålet som det vigtigste. Om du laver den til eget brug eller om du vil bruge den til banken, investoren, fonden eller andet udenfor virksomheden, vil vi lave den for dig til formålet.

Læs mere om vores forretningsplansrådgivning ved at trykke på knappen nedenunder.

Opstart af virksomhed - Gruppeforløb

Vores populære gruppeforløb er til dig, der vil have den bedste start med sin virksomhed. Gruppeforløbene er opdelt i to af slagsen. Den almindelige, der har fokus på udviklingen af virksomheden. Den udvidede, der udover at indeholde alle punkter i den almindelige, også har fokus på iværksætteren, dig. Forløbets længde er helt op til dig og de andre gruppemedlemmer. 

Du får undervisning, online selvfølgelig, sammen med de andre gruppemedlemmer, der også vil være meget vigtige for dit forløb, og som kan blive til virksomhedspartnere for livet. Med forløbet får du mulighed for at udvikle dine idéer og din virksomhed i stor grad, så du og din virksomhed får den bedst mulige start på markedet.

Læs mere om vores gruppeforløb ved at trykke på knappen nedenunder.

Opstart_af_virksomhed_popup

Erhvervskontoansøgning

Det er svært at få etableret en erhvervskonto. Hvis du har problemer med at få en bank til at sige ja, er du ikke alene om det. Bankernes krav til deres kunder bliver gradvist større. Derfor er det vigtigt at du sender den bedst mulige ansøgning.Og at du vælger den rigtige bank at søge hos.

Startup Consulting kan hjælpe dig med netop at sende den bedst mulige ansøgning. Vi har mange kontakter i bankverdenen. Vi ved, hvad kunderne kræver fra deres potentielle kunder. Vi kan ikke tvinge bankerne til at godkende din ansøgning, men vi kan garantere for at du sender den bedst mulige ansøgning til den bank, der passer bedst til din profil.

Læs mere om vores gruppeforløb ved at trykke på knappen nedenunder.

Case

Vi udarbejdede både forretningsplaner for jP Udlejning og Assersbølgård ApS. Læs om virksomhederne og hvad vi specifikt udførte for dem. 

Læs mere ==>

Tilfredse kunder

Gode Råd | Seneste artikler

budgetter

Budgetter

Budgetter er meget vigtige for styringen af din virksomheds økonomi. Mens din virksomheds regnskaber viser fortidens økonomiske resultater, er budgetter værktøjer til at forudse fremtidens forbrug, indtægter, likviditet eller resultater på en kvalificeret måde. Vi

Læs mere »
Organisering-af-virksomheden

Organisering af virksomheden

Denne sektion i din forretningsplan beskriver din organisation af din forretning. Det er den praktiske del af din forretning. Dit administrative system, praktisk information, personale og IT-anvendelse blandt andre er som du skal have med

Læs mere »
vaekstplaner-forretningsplan

Vækstplaner i din forretningsplan

Dine vækstplaner vil være afgørende for den fremtidige succes af din virksomhed. De vil også være nogle af de punkter, som dine læsere vil være meget interesserede i. Planerne kan være afgørende for finansieringen af

Læs mere »

Bliv ringet op af Startup Consulting

Vi ringer dig hurtigst muligt op!
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!